reklama

Kto po in vitro?

reklama
A w jakiej Ty się leczyłaś?
Na razie miałam dopiero pierwszą stymulację. Zostaję jeszcze na drugą, bo lekarz wydaje mi się naprawdę ogarnięty. Może jak poproszę o prolutex to mi da.. Najwyżej jak druga się nie uda to na trzecią zmienię...
Lecze się w hiszpani .po 3 stumulacjiach zmieniłam klinikę i teraz po czasie wiem że że zdecydowanie za późno .Można było mniej cierpieć . Dobra klinika i dobrzy embriolodzy to podstawa takie jezt moje zdanie .

Cześć dziewczyny. Jestem tu nowa. Czy któraś z Was podchodzi albo pochodziła do in vitro w Invimed we Wrocławiu. Jak wrażenia?
Jak jest orientacyjny koszt leków do stymulacji przed punkcja przy długim protokole? Będę wdzięczna za odpowiedz.

Cześć dziewczyny. Jestem tu nowa. Czy któraś z Was podchodzi albo pochodziła do in vitro w Invimed we Wrocławiu. Jak wrażenia?
Jak jest orientacyjny koszt leków do stymulacji przed punkcja przy długim protokole? Będę wdzięczna za odpowiedz.

Ja jestem w invimed Wrocław :) miałam krótki protokół ale koszta to ok 500 zł

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja jestem w invimed Wrocław :) miałam krótki protokół ale koszta to ok 500 zł

A u jakiego lekarza? Ja jestem u dr Gizlera.
A jakie leki przyjmowalas do stymulacji i ile dni? Mi na razie przepisano antykoncepcje przed. A potem zobaczymy...
przepraszam ze tak dopytuje ale jeszcze nie do konca ogarniam temat :)

Ostatnia edycja:
Ja juz po wizycie u lekarza i nie ma dobrych wiesci na usg lekarz zobaczyl ze tormoflast ma zly obraz to jest z tego co zrozumialam cos z czego powstanie pozniej lozysko. Obok jest krwiak. I nie wiadomo czy obraz jest taki bo jest tam krwiak i poprostu tak wyglada czy tak jak w wiekszosci jest taki bo sie nienrozwinie z tego lozystko ;(
Ten trofoblast jest niejednorodny czy sie odkleja?? Przede wszystkim powinnas lezec i prowadzic bardzo oszczedny tryb zycia, trzeba byc dobrej mysli, 3mam kciuki

reklama
A u jakiego lekarza? Ja jestem u dr Gizlera.
A jakie leki przyjmowalas do stymulacji? Mi na razie przepisano antykoncepcje przed. A potem zobaczymy...

Ja tez u niego, tez brałam regulon później przed sama punkcją 3 zastrzyki ale już nie pamietam dokładnie jakie mogę sprawdzić na protokole.
A u Ciebie jaki powód ?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry