reklama

Kto po in vitro?

Cześć dziewczyny. Jestem tu nowa. Czy któraś z Was podchodzi albo pochodziła do in vitro w Invimed we Wrocławiu. Jak wrażenia?
Jak jest orientacyjny koszt leków do ,stymulacji przed punkcja przy długim protokole? Będę wdzięczna za odpowiedz.

Hej,
Ja się lecze w invimed we Wrocławiu. Ja szłam krótkim protokołem, więc nie powiem Ci wiele o lekach. Jeśli chodzi o samą punkcję i transfer to było ok, nie ma potrzeby się stresować, wszystkim zajmie się lekarz i położne. Mój transfer niestety się nie powiódł, mam wizytę 21.03 i planujemy co dalej

reklama
Hej,
Ja się lecze w invimed we Wrocławiu. Ja szłam krótkim protokołem, więc nie powiem Ci wiele o lekach. Jeśli chodzi o samą punkcję i transfer to było ok, nie ma potrzeby się stresować, wszystkim zajmie się lekarz i położne. Mój transfer niestety się nie powiódł, mam wizytę 21.03 i planujemy co dalej

A u kogo jesteś ? I wiesz co jest przyczyna niepowodzenia ? Ja tez jestem teraz po pierwszym niepowodzeniu

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Lecze się w hiszpani .po 3 stumulacjiach zmieniłam klinikę i teraz po czasie wiem że że zdecydowanie za późno .Można było mniej cierpieć . Dobra klinika i dobrzy embriolodzy to podstawa takie jezt moje zdanie .
Tylko ze w tej klinice jest bardzo dobre labolatorium.i embriolodzy ktorzy sa na kazde zapytanie. Tez sie tam leczylam, to byla moja 3 klinika i lekarz zastanawial sie czy jest sens sue stymulowac jak zawsze byly takie zke zarodki (w tych dwoch poprzednich klinikach) czy nie zdecydiwac sie na in vitro z kd czy adopcje zarodka. Pierwsza stymulacja w tej klinice i same zarodki najwyższej klasy. Ja oczywiście nikogo nie namawiam ale po prostu msm porownanie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry