reklama

Kto po in vitro?

reklama
Czesc dziewczynki, u mnie skończyły sie plamienia na dobre. Widziałam po luteinie, ze jest czysto. Dzis robiłam siku i zauważyłam trochę brązowego plamienia na papierze. Czy znów powinnam to sprawdzić skoro to nie nowa krew?

Ja mam do dnia dzisiejszego. Też czasem są dni, że jest czysto a np. dwa dni później jazda od nowa. W czwartek mam wizytę, to wypytam co i jak. Ale psychicznie to już jestem strasznie zmęczona. Ostatnie trzy lata ciągle coś. Mam dość.

A jeszcze nawiazujac do naszych pupilow. Od 3 lat kupuje obroze na pchly foresto. Sa teraz w dobrych cenach w ZooArt bo dzis właśnie kupowalam i przesyłka jest gratis tylko nie wiem czy to jest zależne od kwoty czy nie bo ja bralam 2 obroże. One sa bardzo fajne i nie śmierdzą a za niedlugo to juz sie te cholery kleszcze pokaza.
Ja nie mam żadnych obroży. Ja raz na 3 miesiące idę do wet po tabletkę na pchly i kleszcze. Nie ma nic na szyi, nic ja nie drażni, żadnych zapachów. A tabletka rewelacyjna jej działanie to 3 miesiące. I najwazniejsze-skuteczna[emoji4]

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

A z jakiego miasta jesteś? Na fb jest grupa MTHFR polska i tam dziewczyny mają ogromną wiedzę. Można znalesc przydatne informacje. Namiary na lekarzy którzy ogarniaja temat. Jeszcze ważny jest poziom wit d3.

Jestem z Warszawy. Wid d mam w dolnej granicy normy. Zwiekszylam dawkę z 2000 do 4000 jednostek. Bardzo Ci dziękuję za informacje o grupie na fb. Czy wiesz może jak mogę do tej grupy dołączyć? Czy trzeba mieć zaproszenie ?

A to dla shiz tzu? Bo ja tez mam psiaka tej slodkiej rasy ale zawsze bralam pipety bo sie bolam tych obrozy ze uczulaja i smierdza...A to tylko na pchy czg tez i na kleszcze?
Ja mam Shih tzu i tabletki jej daje na pchly i kleszcze działanie to 3 miesiące, i. Działa. A nic jej na szyi nie drażni

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Ten trofoblast jest niejednorodny czy sie odkleja?? Przede wszystkim powinnas lezec i prowadzic bardzo oszczedny tryb zycia, trzeba byc dobrej mysli, 3mam kciuki

Jest nie jednorodny. Z tego co zrozumialam. W opisie jest ale bardzi nie wyrazie od recznie lekarz napisal jakas notatke ciezko odczytac bo pismo ma jak ...... - nieprawidlowy obraz o eedogenosci i proporcji wzgledem predkosci ciazowej? A reszta tak napisana ze ani ja ani maz nie da rady odszyfrowac

Ja juz po wizycie u lekarza i nie ma dobrych wiesci na usg lekarz zobaczyl ze tormoflast ma zly obraz to jest z tego co zrozumialam cos z czego powstanie pozniej lozysko. Obok jest krwiak. I nie wiadomo czy obraz jest taki bo jest tam krwiak i poprostu tak wyglada czy tak jak w wiekszosci jest taki bo sie nienrozwinie z tego lozystko ;(
Falus trzymam kciuki zeby było dobrze!!! Moze to tylko fałszywy alarm.

reklama
Dziewczyny jestem taką zla wyobraźcie sobie ze przyszłam dzisiaj do pracy po ponad 2 tyg urlopie i atmosferą była jakaś tak dziwna co sie dowiedziałam ze była kobieta bo wpłynęła skarba na Kierowniczka i rozmawiała z pracownikami każdy myśl o ze to ja złożyłam ta skarbe bo ostatnio miałam lekkie spiecie z a Kierowniczka i druga pracownica tak naprawdę wiem kto złożył skarbe ale nie bede nikogo podpierniczac i co moja Szanowna Kierowniczka ponad 3 tyg temu mówiła jak jej sie dobrze ze mną pracuje ze gdyby nie l4 to juz dawno bym była na stanowisku a dzisiaj co zmiana o 180° przenosi mnie na inny sklep pytam dlaczego taka decyzja a ona że zespół nie chce ze mna pracować ze nie pasuje do zespół a 3 tyg temu było wszystko idealnie pasowałam do zespół i byłam bardzo dobrym pracownikiem dla niej a teraz tak to sie naprawdę zdziwiłam powiedziała ze ona nie poda mi powodu ze przenosi mnie i tyle nie musi mi podać powodu i że zespół na tym skorzysta ludzie w tych czasach to nie wiesz komu ufac a najlepsze jest to ze scielam sie z jej ulubieńca i wiecie co tamta mi powiedziała że jak chce miec problemu to bede je miała tak mi powiedziała przed urlopem a ja jej tyko zapytałam dlaczego nie potrafi mi w oczy powiedzieć co ma do mnie tylko ze chodź za plecami i mnie obgaduje co wy na ten temat sądzicie pracodawca jak pracownika przenosi na inny sklep powinien podać powód??? Bo powód ze tak będzie lepiej

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry