chlopkers
Fanka BB :)
Kurcze tylko pytanie skad takie wziac? Jak czlowiek nie ma dostepu [emoji52]No, „zielone” lepiej kupować z pewnych źródeł... zwłaszcza jak duzo wcinasz
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kurcze tylko pytanie skad takie wziac? Jak czlowiek nie ma dostepu [emoji52]No, „zielone” lepiej kupować z pewnych źródeł... zwłaszcza jak duzo wcinasz
Dzis zaczęłam myśleć,ze wszystko dzieje się po cos...Zloscilam sie,ze transfer mam odroczony,a teraz zaczynam się cieszyc. Bo takie chorobsko mnie dopadlo,ze ledwie zyje! Co ja nigdy nie choruje...Takze moze tak właśnie mialo byc. Jutro dostane informacje ile zarodków przetrwalo. Stres jest...Wiec proszę Was o kciuki![]()
Dzis zaczęłam myśleć,ze wszystko dzieje się po cos...Zloscilam sie,ze transfer mam odroczony,a teraz zaczynam się cieszyc. Bo takie chorobsko mnie dopadlo,ze ledwie zyje! Co ja nigdy nie choruje...Takze moze tak właśnie mialo byc. Jutro dostane informacje ile zarodków przetrwalo. Stres jest...Wiec proszę Was o kciuki![]()
A może skrócić ten cytat co miał być."Umarłych wieczność dotąd trwa,
dokąd pamięcią im się płaci"
Są chwile i ludzie których się nie zpomina"
Ty żyjesz, choć martwe Twe powieki, Bo w sercach naszych trwać będziesz na wieki”
…pozostaniesz na zawsze w sercach tych, którzy Cię kochali…
Nikt nie umiera na ziemi, dopóki żyje w sercach tych, którzy zostają.”
Dla nikogo nie odszedłeś, naprawdę będziesz żył w naszych sercach i myślach.
Zgasłeś jak gwiazda na błękicie, a nam zostawiłeś smutek na całe życie”
Dziewczyny a moze ktorys z tych cytatow wybierzemy
Wiesz... u ciebie wszystko wyglada obiecująco. Implantacją była i to za pierwszym razem. A ze zarodek się przestał rozwijać... spory % zarodkow jest nieprawidłowa genetycznie od początku i tak działa natura ze weryfikuje. Jak czytałam o badaniach genetycznych zarodkow które robi się raczej na blastocystach i do tego statystyki się odnoszą - w moim wieku 35 lat 30% jest nieprawidłowe genetycznie... najczęstsza przyczyna wczesnych poronień jest trisomia chromosomów 16 i 22 które zawsze przestają się rozwijac. Tak wiec ja bym nabrała w serducho otuchy ze była ta implantacją, zarodek rósł tylko to nie ten. Trzeba znaleźć złote jajo. Na tym etapie nie ruszała bym immunologii.Albo faktycznie trafilismy akurat na uszkodzonego genetycznie malca[emoji52]
Ale wiesz Iskierko, jak czlowiek ma troche wiecej czasu do kolejnego podejscia, to chcialby maksymalnie wykorzystac ten czas i za wszelka cene posprawdzac wszystko, zeby miec jakas tam pewnosc na przyszlosc [emoji4] postaram sie zapisac jutro na popoludniowa konsultacje tel z naszym Dr z kliniki. Moze przyblizy nam chocby orientacyjnie kiedy mozna sie spodziewac kolejnego transferu [emoji4] i jakie ewent badania trzeba powtorzyc/dorobic
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Dziekuje Koniczynko [emoji8] Oczywiscie mamy wiele nadziei na przyszlosc. Gdyby bylo inaczej, nie walczylibysmy.Wiesz... u ciebie wszystko wyglada obiecująco. Implantacją była i to za pierwszym razem. A ze zarodek się przestał rozwijać... spory % zarodkow jest nieprawidłowa genetycznie od początku i tak działa natura ze weryfikuje. Jak czytałam o badaniach genetycznych zarodkow które robi się raczej na blastocystach i do tego statystyki się odnoszą - w moim wieku 35 lat 30% jest nieprawidłowe genetycznie... najczęstsza przyczyna wczesnych poronień jest trisomia chromosomów 16 i 22 które zawsze przestają się rozwijac. Tak wiec ja bym nabrała w serducho otuchy ze była ta implantacją, zarodek rósł tylko to nie ten. Trzeba znaleźć złote jajo. Na tym etapie nie ruszała bym immunologii.
Trzymam kciuki :-) daj znaćDzis zaczęłam myśleć,ze wszystko dzieje się po cos...Zloscilam sie,ze transfer mam odroczony,a teraz zaczynam się cieszyc. Bo takie chorobsko mnie dopadlo,ze ledwie zyje! Co ja nigdy nie choruje...Takze moze tak właśnie mialo byc. Jutro dostane informacje ile zarodków przetrwalo. Stres jest...Wiec proszę Was o kciuki![]()
Powiem Wam , że jak tylko jeden dzień nie zajrzę to ciężko Was nadrobić [emoji23]
Maluchy zdrowe i na 100 % jest Jaś i Zoś ( tato myśli nad drugim imieniem [emoji23])
Chłopcy mają po około 20 cm. Są bardzo ruchliwi, trudno było im zrobić zdjęcie . Dziękujemy wszystkim ciociom za trzymanie kciuków. [emoji173][emoji8] I przesyłamy ciążowe fluidy [emoji16]
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Labelladurmiente, Kochana a co u Ciebie? [emoji4]Wspaniale czytać takie posty [emoji173]️
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Annemarie! Jak sytuacja? Minął ten "magiczny" 12 dpt?Trzeba miec nieograniczona wyobraznie do tych zdjecwidze glowki i nozki a moze to rece? Jedno jest pewne sa blizniaki
![]()