reklama

Kto po in vitro?

Jeszcze mam pytanie kiedy lekarz wam mowil zeby zejsc z ecortonu acartu i prolutexu lub dufasony mysle ze te leki maja tez wplyw na to ze boli mnie zeladek ;( w nocy sie budze z takim bolem ze masakra
ja jestem o tydzień do przodu względem Ciebie i dalej biorę acard i duphaston w takich samych dawkach, jedynie luteine mam zmniejszona z 3x2 na 2x2. Jeśli chodzi o encorton to brałam 10, a od tygodnia 5. Ja codziennie pije jogurty, kefiry itd, dużo nabiału i lekkostrawne potrawy, czasem zaboli żołądek, ale nie ma tragedii, na pewno te leki maja wpływ na niego i na wątrobę. Ufaj lekarzowi i tyle, pogadaj z nim o tym :-)

reklama
Tak się zastanawiam czy Wy też zbieracie paragony za wszystkie wizyty,procedury,badania ?bo ja zbieram od poczatku,troche to dziwne,coraz bardziej straszne,ale jakoś tak z ciekawości do jakiej kwoty dojdziemy.Ale ile by miało nie być to i tak wiem,że warto:-)

Tak się zastanawiam czy Wy też zbieracie paragony za wszystkie wizyty,procedury,badania ?bo ja zbieram od poczatku,troche to dziwne,coraz bardziej straszne,ale jakoś tak z ciekawości do jakiej kwoty dojdziemy.Ale ile by miało nie być to i tak wiem,że warto:-)
Ja zbieram, mam dwa segregatory. Jak mi dzieciak kiedyś zapyskuje ze się sam na świat nie prosił i ze wcale go nie kocham i takie tam nastolatkowie gadki to rzucę nimi na stół. ;) :D
Nie liczę kosztów, tez nie wiem ile tam jest. Ale spora teka :D

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry