encka86
Fanka BB :)
To jest wiadomość dnia!Dziewczynki .. wracamy na forum WE DWIE !! ❤❤❤
Wynik NIFTY prawidłowyNie stwierdzono żadnych nieprawidłowości !
❤❤❤
Zylwia kochana - tyle kciukasów za Was, i zdrowasiek poszło, że nie mogło być inaczej
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To jest wiadomość dnia!Dziewczynki .. wracamy na forum WE DWIE !! ❤❤❤
Wynik NIFTY prawidłowyNie stwierdzono żadnych nieprawidłowości !
❤❤❤
No wczoraj miałam pierwszą wizytę. Zdecydowałam się tutaj, bo mają trzeci stopień referencyjności, co przy ciąży mnogiej się przydaje.
Mam jeszcze pytanie. Kończę 10 tydzień. Jak się wszystko unormuje i minie ten strach, to chciałabym na okres wakacyjny pojechać do rodziców nad morze. Tu nawet nie chodzi o te morze, bo ja z tych, co od słońca całe życie uciekam (stąd młodziwńcze marzenia o Norwegii...), a o to, że ciąża będzie wtedy zaawansowana - przyda mi się trochę pomocy. U rodziców w bloku w największe upały w mieszkaniu jest jakieś 10 stopni chłodniej, a u mnie w domu z kolei istna sauna... Czy któraś z Was była w podróży ok. 600 km? Czy mogłabym taz czy dwa być na wizycie ginekologicznej nie u swojego lekarza? Mąż do końca ciąży więcej będzie poza domem by potem kilka tygodni, może miesięcy był w domu.
Nie bi po prostu tu jest lepiej i czekasz jak ja az wszystkie beda brzuchate i w tedy zmienimy tylko nazwe forum i juzPewnie tak, ale ja jestem z Wami od listopada i jakoś tak przywykłam do TEJ grupywidzę, że na ciężarówkach pojawiają się te same osoby ale nie wszystkie się dublują, wiadomo
Ja zaglądam też i tu i tu ale jakoś mało się tam udzielam... hm.. może jeszcze za wcześnie...![]()
Otóż to. Droga nad morze teraz ładna. Wybrać jakiś chłodniejszy dzień i można śmigać@Iskra_82 - no ja też ponad 30. Były dni, kiedy naprawdę chowałam się w piwnicy. A w ciąży przecież nie byłam. Nie ma co. Będę szukać. Zawsze też można podróż na kilka dni rozłożyć. Zatrzymać się gdzieś w połowie drogi (a miejscowości turystycznych po drodze sporo), odsapnąć. Wszystko od pogody zależy.
Wspaniale Kochana! Gratuluje córci a przede wszystkim ciesze sie przeogromnie ze mala jest zdrowa [emoji7] [emoji7]Dziewczynki .. wracamy na forum WE DWIE !! [emoji173][emoji173][emoji173]
Wynik NIFTY prawidłowyNie stwierdzono żadnych nieprawidłowości ! [emoji110][emoji173][emoji173][emoji173]