filiżanka z porcelany
Fanka BB :)
Gratulujedo mojego pierwszego ivf jeszcze prawie 5 miesiecy dlatego musze przynajmniej miec nadzieje ze za pierwszym razem tez sie udaje...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No pewnie, że się udaje
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Gratulujedo mojego pierwszego ivf jeszcze prawie 5 miesiecy dlatego musze przynajmniej miec nadzieje ze za pierwszym razem tez sie udaje...
Kochana, niestety u mnie nic ciekawego. Od dwóch tygodni mieszkam sama po tym jak maz sie wyprowadził. Wiec głownie oswajam przestrzeń pustych półek. I zero pomysłu co dalej [emoji85][emoji16] Także mozna by rzec, ze czekam na lepsze czasy [emoji4]
Kochana przepraszam ze pytam ale dlaczego robilas amniopinkcje?? Moze pisałaś a nie kojarze. Na pewno wszystko bedziw dobrzeWiększość osob ciewzy sie od momentu kak zobaczy dwie kreski. niestety z nami jest inaczej. niby bwzpieczny jest drugi trymestr. dla mnie bezpieczny czas bedzie kiedy bede trzymala wyniki amniopunkcji czyli gdzies 18-19 tydzien. do tego czasu -w moim przypadku nie bedzie bezpiecznie. ale Ty lada chwila bedzoesz mogla odetchnac![]()
Cudownie!! Gratulacje, wiedziałam, że tak będzieDziewczynki .. wracamy na forum WE DWIE !! ❤❤❤
Wynik NIFTY prawidłowyNie stwierdzono żadnych nieprawidłowości !
❤❤❤

Matko o co ty mnie.pytaszA tak z innej beczki orientujesz sie kiedy zacznie sie jarmark swiateczny w Krakowie???
Matko o co ty mnie.pytasznie mam pojecia
Mruch kurka nie moze byc zle. Moze masz niski progesteron? Badalas? Bierzesz cos?Dziewczyny zaczęłam plamić dzisiaj, taka łyżeczka na bieliźnie, nie żywa krew tylko brązowa, strach mnie obleciał.
[emoji19]. Strasznie się boję na 15:30 już mam wizytę u położnej i jak uzna że trzeba to gin zrobi mi usg.
Chyba za bardzo się cieszyłam [emoji22].
Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie biorę nic, ale jak dzisiaj zobaczyłam na majtkach to wzięłam duphaston i nospe zaraz. Teraz zbieram się powoli na wizytę. Chodzę powoli, siadam powoli jak z jajkiem. Masakra tak bardzo chciałbym być po badaniu już.Mruch kurka nie moze byc zle. Moze masz niski progesteron? Badalas? Bierzesz cos?
Ty chyba caly majatek wydalas na ta welne