Dopiero co byłam na usg w 7tc A już 17 ❤ zobaczysz jak Ci zleci.Mam nadziejęTobie strasznie kibicuję zwłaszcza po ostatnich przejściach
kurcze.. 17 tydzień to tyle jeszcze czasu....
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dopiero co byłam na usg w 7tc A już 17 ❤ zobaczysz jak Ci zleci.Mam nadziejęTobie strasznie kibicuję zwłaszcza po ostatnich przejściach
kurcze.. 17 tydzień to tyle jeszcze czasu....
![]()
Wez l4 od lekarza i prosze ladnie w domku lerzec a nie do pracy chodzicNie biorę nic, ale jak dzisiaj zobaczyłam na majtkach to wzięłam duphaston i nospe zaraz. Teraz zbieram się powoli na wizytę. Chodzę powoli, siadam powoli jak z jajkiem. Masakra tak bardzo chciałbym być po badaniu już.
Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
No juz poszlo kilka stowTy chyba caly majatek wydalas na ta welne![]()
ja tak, robiłam wszystko czego zabraniają we wczesnej ciąży, cwiczylam, sprzatalam dom, myłam okna itp., wszystko żeby samo się szybciej oczysciloPytanko, czy w oczekiwaniu na poronienie wracalyscie do aktywności fizycznych ? Nie wiem już co mam ze sobą zrobić, a chciałabym iść się wyżyć gdzieś na fitnes
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Nie biorę nic, ale jak dzisiaj zobaczyłam na majtkach to wzięłam duphaston i nospe zaraz. Teraz zbieram się powoli na wizytę. Chodzę powoli, siadam powoli jak z jajkiem. Masakra tak bardzo chciałbym być po badaniu już.
Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana niestety jak to i w moim przypadku madry Polak po szkodzie teraz juz czasu nie cofniemy ani ty ani ja ale walczymy dalej w innych klinikach z innymi lekarzami. Wierze ze tym.razem omina ci wszystkie zle przygody z poprzednich transferow i bedziesz sie cieszyc nudna ciazaMamy info od krwiopijcow:
Beta 125
Progesteron 20
Estradiol 236
12dpt , dwoch blastek.
Odnosnie tego co pisalyscie... wiele rzeczy sie zlozylo na to ze jestem w tym punkcie w ktorym jestem. Z jednej strony 3 stymulacje z ktorych byla masa komorek , z drugiej strony lekarz ktoremu ufalam , ze wie co robi. Na tym sie chyba przejechalam. Ale niestety trzeba temat bylo przestudiowac , zeby zrozumiec , ze transfery byly za pozno robione, ze zarodki byly zbyt krotko hodowane, ze mozna bylo uzyc dodatkowych metod wspomagajacych to wszystko, ze trzeba bylo buzie otworzyc i spadac stamtad o wiele wczesniej. Nie ma sie na razie co cieszyc, bo poronienia wisza nade mna jak czarne chmury i nie daja zapomniecale wiem ze jestem w dobrych rekach, z pania dok immunolog juz tez rozmawialam , no i co .... to co zawsze będziemy walczyc, do konca![]()
Hej dziewczyny mam kłopot. Dzisiaj w momencie kiedy miałam wziąść luteinę zauważyłam na bieliźnie no to brązowe pomarańczowe plamy które były zmieszane z pozostałością po tabletkach dzwoniłam do kliniki gyncentrum to dr. Czerwińska powiedziała że mam dalej brać leki i leżeć i się nie przejmować. Ale ja się martwię boje się jechać na ostry dyżur doradzcie coś proszę. Tak bardzo bym chciała by było wszystko ok.