Wiosna idzie zapylisz jak nic !! A później ładnie rozkwitnieszTylko niech mi ktos mozg wylaczy![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wiosna idzie zapylisz jak nic !! A później ładnie rozkwitnieszTylko niech mi ktos mozg wylaczy![]()
Ja mam chyba miekkiOj lepiej nie bo aż powiem wam dziwnie się czuje jak tak piszecie że wam lekko odstajemi najbardziej na wieczór wywala.....
A macie twarde brzuchy czy miękkie ? @Oczekiwanie2017 ?
Ostatnio jak zobaczyłam brzuszek @walczaca o szczescie na ciezarowkach to raczej ja wyglądam jak w blizniaczej![]()
Taka krecha to chyba oznacza tylko jedno!!! Super!!!Witam się popołudniowo [emoji5]dziewczynki, na ile prawdopodobny może być wyniki testu „siekanego” w 9 dpt 2 dniowego zarodka? I czy na ewentualny wynik dodatni mogą mieć wpływ przyjmowane leki (luteina + lutinus) bądź zastrzyk który się bierze przed punkcja?
Wiem, jak zwykle mam milion pytań, ale.... nie wytrzymałam i zrobiłam test
![]()
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Zrob bete jutroWitam się popołudniowo [emoji5]dziewczynki, na ile prawdopodobny może być wyniki testu „siekanego” w 9 dpt 2 dniowego zarodka? I czy na ewentualny wynik dodatni mogą mieć wpływ przyjmowane leki (luteina + lutinus) bądź zastrzyk który się bierze przed punkcja?
Wiem, jak zwykle mam milion pytań, ale.... nie wytrzymałam i zrobiłam test
![]()
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nie jestes sama :-) do porodu bede jak wieloryb :-)To czy tylko po mnie już na Maxa widać ?????![]()
Czyli widzę, że nie tylko ja mam teczki pozakładaneWizyta dzisiaj, więc kciuki mile widziane!
Oj lepiej nie bo aż powiem wam dziwnie się czuje jak tak piszecie że wam lekko odstajemi najbardziej na wieczór wywala.....
A macie twarde brzuchy czy miękkie ? @Oczekiwanie2017 ?
Ostatnio jak zobaczyłam brzuszek @walczaca o szczescie na ciezarowkach to raczej ja wyglądam jak w blizniaczej![]()