reklama

Kto po in vitro?

reklama
Czesc Dziewczyny, wczoraj wylądowałam na izbie przyjęć... czekałam 6 godzin, do 23 aż mnie przyjmą. Zaczęłam obficie na brazowo krwawić. To 9 tydzien dziecko sie rozwija dobrze ma 2 cm, tętno 180 ale nad ujściem wewnętrznym krwiak zorganizowany 3cm... Lekarz mnie nastraszylam, ze szanse 50/50. Mam leżeć. Nie mam dzis wielkich plamien czy któraś z Was moze miała podobna sytuacje? Ehhh non stop cos!!!

Zobacz załącznik 842162
Hej,
moje wyniki panelu tarczycowego-lekarka powiedziała,że ok.Martwi mnie to ATPO-tak poowyżej-któraś coś pomoże? ma to jakiś wpływ na starania?tsh,ft3 ,ft4 myślę,że ok jak na takie dawki leków :)
Zmien lekarza wedlug wynikow przy tak mocno podwyzszonych przeciwcialach anty tpo masz hashimoto a ta ci piepszy ze jest wszystko ok no dramat to niby po co w labolatorium zaznaczyli na czerwono

Ostatnia edycja:
Czesc Dziewczyny, wczoraj wylądowałam na izbie przyjęć... czekałam 6 godzin, do 23 aż mnie przyjmą. Zaczęłam obficie na brazowo krwawić. To 9 tydzien dziecko sie rozwija dobrze ma 2 cm, tętno 180 ale nad ujściem wewnętrznym krwiak zorganizowany 3cm... Lekarz mnie nastraszylam, ze szanse 50/50. Mam leżeć. Nie mam dzis wielkich plamien czy któraś z Was moze miała podobna sytuacje? Ehhh non stop cos!!!

6 godzin :angry: z krwawieniem?? w jakim mieście? to byłą ogólna IP czy gin-poł??

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry