Szczescie1986
Fanka BB :)
No Blastka to super i ta klasa tezA odnośnie zarodków to za bardzo się nie znam ,lekarz mowil że dobre . Dostałam kartkę i pod jednym pisze 3AA ,a pod drugim blast. 2 wiecie co to oznacza ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No Blastka to super i ta klasa tezA odnośnie zarodków to za bardzo się nie znam ,lekarz mowil że dobre . Dostałam kartkę i pod jednym pisze 3AA ,a pod drugim blast. 2 wiecie co to oznacza ?
Czyli ,że ogólnie dobrze ?No Blastka to super i ta klasa teztylko nie sugeruj się ta klasa bo to nie musi być super super ,a raczej chodzi o zarodek czy silny czy nie
Moim zdaniem bardzo dobrzeCzyli ,że ogólnie dobrze ?Ja już wolę pytać 100razy żeby wiedzieć
![]()
ja miałam 5BB i to ta druga polka No ale u mnie był pech teraz mam słabsze i jeszcze czekają na mnieNajlepiej za duzo nie myslec, tak to nic nie da. Kazda klinika ma swoja klasyfikacje i ciezko za nimi nadazycNo to ja jestem nadal głupol. Mam dwie blasty 3.2.3 i jedną 4.3.2.; zarodki miałam podane w 4 dobie i o ich wiem jeszcze mniej
Po prostu trafiłam na lekarza, który gadatliwy nie jest. Powiedział, że wybierze najlepiej rokujące i tyle. Trochę szkoda, że nie mam większej asertywności.
Kto wie, czy to właśnie dlatego nam się udało - mąż mówi, że przez całą procedurę byłam wyłączona. Coś w tym jest.Najlepiej za duzo nie myslec, tak to nic nie da. Kazda klinika ma swoja klasyfikacje i ciezko za nimi nadazyc![]()