nadziejaprzedewszystkim
Fanka BB :)
Acha. U mnie 16.02.Odkryl go 28.02 ale ja plamilam duzo wczesniej woec nie wiem czy to nie jest tak ze jedno znika i pojawia sie nowe ...
No nic, czekamy.
A Ty już do końca miej nudy
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Acha. U mnie 16.02.Odkryl go 28.02 ale ja plamilam duzo wczesniej woec nie wiem czy to nie jest tak ze jedno znika i pojawia sie nowe ...
Czytalam ze one moga oczyszczac sie od 4-7 tyg wiec to cala wieczność. Cos tak nie sadze zeby nudno bylo ale dziekiAcha. U mnie 16.02.
No nic, czekamy.
A Ty już do końca miej nudy![]()
szczęście Niestety nie pomogę ale pewnie jutro jakieś czarowniceDziewczyny pomożecie bo czekam na wiadomość od was i już mnie stres bierze ze coś mam za niskomożecie luknąć swoim okiem
będą na forum to pomogą. Miłej.nocy dziewczynki, dziś dzień mężczyzn to może by tak od święta
A to nie wczoraj był ten ich dzień?szczęście Niestety nie pomogę ale pewnie jutro jakieś czarownicebędą na forum to pomogą. Miłej.nocy dziewczynki, dziś dzień mężczyzn to może by tak od święta
![]()
No wczoraj bylA to nie wczoraj był ten ich dzień?
Mam już wynik bety [emoji5] dziś 88,9 [emoji7][emoji7][emoji7]teraz czekam do środy jaki będzie przyrost. Póki co jestem szczęśliwa choć nie bardzo do mnie dociera co się dzieje [emoji23][emoji23][emoji23] jakbym obuchem w głowę dostała [emoji23][emoji23][emoji23]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jutro mam pierwsza weryfikacje 3dpt progesteronu estradiolu i bety i tak sobie mysle czy w ogole jest sens robic ta bete bo i tak wyjdzie 0 bo to za szybko
Ja też dopiero z wizyty wróciłamwidziałam dzisiaj serduszko ❤
Wszystko jest ok, termin porodu 1 listopada
Mówiłam lekarzowi o plamieniach, a on tylko powiedział, że to normalne i kazał się nie przejmować i normalnie do pracy chodzić... Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze![]()
to jest jedyny argument pocieszający mojego męża, że transfer się nie udał, to chociaż nie urodzę 1 listopada
taa, bo lepiej rodzić w grudniu... ja nigdy nie chciałam, to może jak na złość się uda Czytalam ze one moga oczyszczac sie od 4-7 tyg wiec to cala wieczność. Cos tak nie sadze zeby nudno bylo ale dzieki
A Ty czysto juz?
A przypomnij mi robilas sobie mutacje mthfr ?Cały czas syntetyk brałam.
Swanson. Sa dostepne w dawce 400 i 800 [emoji4]Witajciedziewczyny mam pytanie,
który kwas foliowy metalowy polecacie?? Bo dopiero dzisiaj prawidłowo wyniki doczytałam i wychodzi ze mam prawie pięć razy przekroczona norme![]()
Gratulacje! [emoji173]Mam już wynik bety [emoji5] dziś 88,9 [emoji7][emoji7][emoji7]teraz czekam do środy jaki będzie przyrost. Póki co jestem szczęśliwa choć nie bardzo do mnie dociera co się dzieje [emoji23][emoji23][emoji23] jakbym obuchem w głowę dostała [emoji23][emoji23][emoji23]