reklama

Kto po in vitro?

Dziekuje Ci Gosiu. Kozwa czlowiek wyjdziw raz z domu do kosciola i masz. Musze cholernie na siebie uwazac. Ty tez jak juz lykasz te leki od Pasnika to uwazaj na siebie szczegolnie ze w szpitalu pracujesz
Bede miala zwolnienie na te 2 tygodnie pozniej bede unikac w pracy przeziebionych osob na chwile a zaraz potem zla po transferze ;) i pozniej mam nadzieje ciazowe ;)

reklama
Kochane @ wkoncu przyszła 26.03 , 12 dc monitoring przed transferem i jak z wyliczeń wyszło napewno 19 dc transfer tj poniedziałek wielkanocny znowu święta Masakra chyba ze dr powie że w śniadanie wielkanocne to już wogole będzie Masakra , a dzisiaj zdycham jutro 1 dc a od piątku leki plis na weekend goście i ostatnie podrygi z alko tzn tylko winko;)

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

Odebrałam wynik [emoji7]dziś 14 dpt beta 225,8 [emoji7][emoji7][emoji7] (2 dni temu było 88,9). Czy myślicie, że jest już Ok? Mogę powoli się cieszyć? [emoji5]
Jak to po in vitro dzienna dawka progesteronu to 600, dzisiejszy wynik 42,17, a było 46,56. Czy powinnam przyjmować jeszcze więcej?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Gratulacje!!![emoji173]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie jest o wiele gorzej [emoji24][emoji24][emoji24]0.02. Chyba tylko pozostaje mi nadzieja

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jezeli lekarz powiedzial ze probujemy to znaczy ze masz szanse..rozpoczelas juz zastrzyki tak? Bede sledzic Twoje wpisy. Trzymam kciuki za dobry odzew jajec![emoji16]

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry