Sylvia00
Fanka BB :)
Kurcze ten progesteron chyba nie za duzy
Staram sie pic wiecej i rzeczywiscie po widzie jedt lepiej.A duzo pijesz? bol glowy czesto wiaze sie z mala ilością plynow a w ciazy zapotrzebowanie jest jeszcze wieksze
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kurcze ten progesteron chyba nie za duzy
Staram sie pic wiecej i rzeczywiscie po widzie jedt lepiej.A duzo pijesz? bol glowy czesto wiaze sie z mala ilością plynow a w ciazy zapotrzebowanie jest jeszcze wieksze
O mamo aż miesiąc?! To już tam dzwonię!!Ja kolo miesiaca czekalam i bralam pierwszy wolny termin niezaleznie od dnia cyklu, mi nic nie miwil ze mam w konkretnym dc robic a ktos ostatnio pisał ze Pasnik mowil ze mizna robic kiedy indziej tylko trzeba lekarzowi potem powiedziec bo wartosci sa teoszke w tedy inne a tego drugiego badania to nie robilam wiec nie pomoge ale możesz ew zadzwonic do (to jest w Krakowie, chyba w tym budynku co Parens-klinika leczenia niepłodności). Ja część immunologi robilam u Sachy tam gdzie sie szczepilam i oni to do tego alabu wysylali
@misis188 lekarz odpisal ze jest ok.
Ja sie nie znam na tym, ufam lekarzowi.
Boze nie moge przestac sie usmiechac!! Jestem w ciazy to jakas bajka!!
Mam wyniki !
7dpt beta 33,90
9 dpt beta 98,39
3 dniowy okruszek
Progesteron 11,56
Kwas foliowy 20 i strzalka w gore....
Dzuewczyny jest ok?
Powiedzcie mi zwlaszcza jesli chodzi o ten kwas foliowy i progesteron.
Biore
Lutinus 3x2 dowcipnie
Duphaston 3x1
Nadzieje trzeba miec zawsze! Ja zawsze ja mialam nawet w tych chwilach gdzie nawet krzyczec nie mialam sil.... I prosze! Teraz mam nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze.Gratulacje! Tyle dobrych wieści ostatnio, że aż miło się czyta. I daje to sporą nadzieję
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nie mam zadnych plamien, nawet minimalnych.Beta super
Progesteron na minimum, ale duphaston nie wychodzi w badaniu z krwi. Ja nie masz plamień to jest ok.
A jaki kwas foliowy jesz i w jakich dawkach?
Ja w 20 dpt miałam progesteron 15 i lekarz też mówił, że ok nic nie zmieniał, nie plamiłam. W 34dpt już 24 progesteron był.Nie mam zadnych plamien, nawet minimalnych.
Kwas foliowy ten ktory jest w femibion natal 1 w dawce 400
A tez mialas cykl sztuczny?Ja w 20 dpt miałam progesteron 15 i lekarz też mówił, że ok nic nie zmieniał, nie plamiłam. W 34dpt już 24 progesteron był.