reklama

Kto po in vitro?

Trzeba żartować , aby nie zwariować - u mnie po teście ciaży nie było ,a nadwaga i owszem :hmm: po następnym transferze jak nie wyjdzie - proszę przypomnijcie mi to
Screenshot_2018-03-17-12-50-40-1.png
;)

Załączniki

• Screenshot_2018-03-17-12-50-40-1.png
    81,1 KB · Wyświetleń: 743
reklama
Dziewczyny jak myslicie przy krwiakach lezec czy nie lezec ? Jeden z lekazy powiedzial mi ze ze nie musze tylko sie oszczedzac a drugi ze lezec i mam dylemat. Robie podyplomowke i na weekend za tydzien czeka mnie siedzene 8h w lawce no oczywiscie z przerwami. I nie wiem co robic. W tygodniu lerze wstaje tylko do wc i ewentualnie zrobic jesc. Czasem wstawic pranie. Dodam ze jak zlapie mnie bol to jest bol i plamienie ale mam to od poczatku przez tego ktwiaka wiec juz nie panikuje. Nie wiem poprostu czy jechac na zjazd
Ja osobiscie bym nie jechała

Hej, mam pytanie odnośnie leków. W poniedziałek kończy mi się lutinus i tu pytanie, czy można go zastąpić luteiną dopochwową? U mnie w mieście lutinus jest za 230 zł [emoji33]starcza mi go na tydzień, a do 12 tygodnia trzeba przyjmować. Czy Wy po transferze zmieniałyście leki, a nawet ich dawkowanie? Czy ten lutinus jest faktycznie nie do zastąpienia?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej, mam pytanie odnośnie leków. W poniedziałek kończy mi się lutinus i tu pytanie, czy można go zastąpić luteiną dopochwową? U mnie w mieście lutinus jest za 230 zł [emoji33]starcza mi go na tydzień, a do 12 tygodnia trzeba przyjmować. Czy Wy po transferze zmieniałyście leki, a nawet ich dawkowanie? Czy ten lutinus jest faktycznie nie do zastąpienia?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Lutinusa mozna zastapic urtrogestanem (czeski odpowiednik) ja go biore, trzeba jechac po niego do czech ale sie oplaca gdyz cena za 1 opakowanie to ok 30 zl po przeliczeniu na zł.
Recepte mam normalnie ze swojej kliniki i jexnorazowo dostalam recepte na 6 opakowan.
Moj lekarz mowil, ze to jszt to samo co lutinus (tak samo dobre).
Jest jeszcze nasza luteina ale z tego co wiem ma gorsza przysfajalnosc i podrazniac moze flatego lekarze wola lutinusa.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry