chlopkers
Fanka BB :)
Kochana zadnych niepowodzen i kolejnych procedur pod uwage nie bierzemy! Halo!Kurka nie chciałabym ale jak mnie życie zmusi to może dołączę do was w drugiej procedurze :/
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kochana zadnych niepowodzen i kolejnych procedur pod uwage nie bierzemy! Halo!Kurka nie chciałabym ale jak mnie życie zmusi to może dołączę do was w drugiej procedurze :/
Napisalas imie i od razu skojarzylam z facebooka Twoje super zdjecia [emoji173] obydwie jestescie piekne; jaka mama taka corcia [emoji173]Zapraszam dziewczyny do Mnie do Goleniowa na kawę [emoji846] dam różową dupkę przebrać która kończy dziś dwa miesiące[emoji6] ale tak poważnie jeśli nabierzecie ochoty to Ja się pisze z Sara na kawkę [emoji3]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Szkoda czasu i kasy na innym innunologow, umów sie od razu do Pasniks, przyjmuje w APC w LodziFachowo nazywa się to Łuszczycowe zapalenie stawów. Niestety w walce z tym cholerstwem był epizod z Meotrexatem który jest zły dla ciąży ale innego wyjścia nie było. (oczywiście było to już ponad rok temu tak więc wypłukał się z organizmu) Jutro szukam immunologa w okolicy a jak będzie zły to jadę do łodzi.
Link do: Wielka Księga Imion - imiona, znaczenie imion, imieniny... milej lekturyFilipy są super. W zeszłym roku poznałam jednego...skradł serce całemu personelowi hotelua miał dopiero 15 miesięcy
Misis podrzuć linka do tej strony z charakterami.
Cześć,
Proszę was o poradę.
28.02.2018 żona miała transfer jednego dwudniowego zarodka.
10.03.2018 test aptekowy wyszedł pozytywnie.
12.03 BHCG 131
Drugie BHCG 15.03 wynik 256.
Trzecie BHCG dziś czyli 17.03 i wynik 214. Aby potwierdzić czy się nie pomylili jeszcze jedno badanie dziś w szpitalu i BHCG 201,2.
Żona strasznie cierpi. Robię co mogę i sam mam jeszcze nadzieję, że będzie dobrze.
Jest jeszcze nadzieja czy już absolutnie nie?
O już 4 super babkiJa też w lipcu
No no, sama prawda o mnie i o moim mężu [emoji23] [emoji106]
Ale przeciez tu jest wzrost bety a nie spadekDziewczyny, po odstawieniu leków 5 marca od 10 do 14 krwawiłam. 16.03 zrobiłam bete i wyszła 383, 26.02 robiłam bete i miałam 803. Robiłam tez usg i lekarz powiedział ze jest czysto, ze widzi jakaś szczelinę ale to prawdopodobnie krew. Myślicie ze powinnam zgłosić się do szpitala ? Mój lekarz z kliniki jest jeszcze tydzień na urlopie i nie wiem co robić. Czy ta beta maleje tak powoli ? [emoji1374][emoji1374]
Haha
idealnie w punkt
No tam u męża bym odjela może ze dwie cechy
ale za to nasza Lenka to takie pomieszanie mnie i męża ❤ paaaaasuje Jesteśmy w Novum. Trochę po dzisiejszym dniu mam ich dosyć bo potraktowali nas jak mięso ale trzeba będzie kontynuować.

jak mieso tzn?