reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Zapraszam dziewczyny do Mnie do Goleniowa na kawę [emoji846] dam różową dupkę przebrać która kończy dziś dwa miesiące[emoji6] ale tak poważnie jeśli nabierzecie ochoty to Ja się pisze z Sara na kawkę [emoji3]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisalas imie i od razu skojarzylam z facebooka Twoje super zdjecia [emoji173] obydwie jestescie piekne; jaka mama taka corcia [emoji173]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Fachowo nazywa się to Łuszczycowe zapalenie stawów. Niestety w walce z tym cholerstwem był epizod z Meotrexatem który jest zły dla ciąży ale innego wyjścia nie było. (oczywiście było to już ponad rok temu tak więc wypłukał się z organizmu) Jutro szukam immunologa w okolicy a jak będzie zły to jadę do łodzi.
Szkoda czasu i kasy na innym innunologow, umów sie od razu do Pasniks, przyjmuje w APC w Lodzi

Cześć,
Proszę was o poradę.
28.02.2018 żona miała transfer jednego dwudniowego zarodka.
10.03.2018 test aptekowy wyszedł pozytywnie.
12.03 BHCG 131
Drugie BHCG 15.03 wynik 256.
Trzecie BHCG dziś czyli 17.03 i wynik 214. Aby potwierdzić czy się nie pomylili jeszcze jedno badanie dziś w szpitalu i BHCG 201,2.

Żona strasznie cierpi. Robię co mogę i sam mam jeszcze nadzieję, że będzie dobrze.

Jest jeszcze nadzieja czy już absolutnie nie?

Witam, wychodzi na to, że w tym samym dniu, razem z Twoją żoną miałyśmy zarówno punkcję jak i transfer. Ja też leczę się w Novum u dr Taszyckiej. Moja beta z 12 dpt wynosiła 88,9, natomiast z 14 dpt 225. Ja robiłam w jednym laboratorium. W poniedziałek idę powtórzyć żeby mieć jasny obraz sprawy. Czy żona czuła, że coś jest nie tak?
Nasze zarodki też zostały zamrożone w 2 dobie - u nas zostały tylko 2. Kojarzę chyba żonę, wchodziła jako „3” na zabieg punkcji. Przykro mi, że po czasie całej stymulacji, dojazdów, wizyt, czekania i nerwów taki wynik ☹️ jest to bardzo niesprawiedliwe. Życzę wszystkiego dobrego i wytrwałości [emoji1307][emoji1307]

Dziewczyny, po odstawieniu leków 5 marca od 10 do 14 krwawiłam. 16.03 zrobiłam bete i wyszła 383, 26.02 robiłam bete i miałam 803. Robiłam tez usg i lekarz powiedział ze jest czysto, ze widzi jakaś szczelinę ale to prawdopodobnie krew. Myślicie ze powinnam zgłosić się do szpitala ? Mój lekarz z kliniki jest jeszcze tydzień na urlopie i nie wiem co robić. Czy ta beta maleje tak powoli ? [emoji1374][emoji1374]

Ale przeciez tu jest wzrost bety a nie spadek
Skonsultuj sie z innym lekarzem
Chyba ze pomylilas cyferki

reklama
Do góry