reklama

Kto po in vitro?

gieniek ja jeszcze w dwupaku:tak:Wczoraj na KTG już nawet silniejsze skurcze były, ale dla mnei to taki wiekszy ból jak przed okresem ,a dziś już jest cisza......Jak to mówią może przed burzą:-DNiby położna tweurdzi,ze to kwestia godzin albo dni-zobaczymy......

reklama
Wiedziałam. NIE. Beta 153, przyrost praktycznie zerowy. NIE MAM SIŁ, NIE MAM PIENIĘDZY ANI OCHOTY NA DALSZĄ WALKĘ. Znów stół, znów skrobanka, brak pracy. Wszystko na nic. Napisałam do mojej doktór, czekam na odpis.

Może to tylko różnice w odczytywaniu wyników czy co, trzeba zbadać za 2 dni i napewno będzie ok. Dziewczyno prosze nie poddaj się jeszcze nic nie wiadomo

Aisha - mam nadzieję, ze ten wynik bety nic złego nie oznacza... tak to jest z tymi betami - nie zalamuj się &&&&&&&&&&&&&& poczekaj co doktorka napisze.....
evelee - no pięęęekna beta - gratuluję!!!! to muszą byc bliźniaki :tak:

agapl - czekam na wynik bety i kciukiam &&&&&&&&&

madzialenak - a Ty kiedy betka?? albo sikaniec??

hola - starsznie mi przykro... jak przy takich stymulacjach i wynikach moze się nie udać..... trzymaj się......

ściskam cię mocno , poczej proszę na odpowiedż lekarki, przeciez to nie może być prawda. przepraszam ale to jakiś k.....ki dzień, k-wa mać!!!!

No widzzisz Aisha może jednak wszystko ok tylko o te jednostki chodzi. czekam na inf co twoja lekarka poiwedziała. oby sie jednak wszystko okazało ok. trzymam kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&777

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry