reklama

Kto po in vitro?

Witajcie dziewczyny!!!!
Bardzo mi przykro z powodu tych dziwczyn,ktorym tym razem sie nie udało!!! Życzę Wam abyście miały bardzo dużo siły w sobie na dalsze próby!!!!
Tym,ktorym udało sie-fantastycznie. Życzę dużo zdrowia!!!!
A ja właśnie wróciłam z pierwszego usg. Dzidzius jest we właściwym miejscu i prawidłowo rozwija sie!!! Jestem bardzo szczęśliwa. Ciężki kamień z serca mi spadł. Od dzisiaj przestaje "grzebać" w internecie i szukać dolegliwości,których nie mam. Kolejne usg mam za 5 tygodni. Dzidzius mierzy 6.4 mm,zazwyczaj w 6t2d,a ja jestem w 7t1d. Pani powiedziała,żeby niczym sie nie martwić,bo mieści sie w normach.
Milego dnia dziewczyny!!!!!

reklama
Aisha- poczekaj, miałaś podane 2 zarodki prawda? Już widziałam takie przypadki,że beta rosła szybko i nagle wolniej z tego powodu,że jeden gdzieś po drodze sobie nie poradził,ale drugi się przyjął i beta znowu zaczęła wzrastać! Poczekaj na to,co odpisze lekarka, mam nadzieję,zę wszystko jest ok!!
Agapl- czekamy na betę i trzymamy kciuki!!!
Last time- fiu fiu,ale mnie gonisz, zaraz będziesz miała USG połówkowe, na kiedy wyznaczyli Ci termin porodu? Już wiesz jaka płeć?

reklama
Dziewczyny ja sie doloacze do slow Holi co za k-ski dzien no k-wa mac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
agapl - ogromnie mi smutno, trzymaj się dziewczyno, wyplacz sie, jutro bedzie lepiej, i sie nie poddawaj w zadnym wypadku. Tule mocno
Aisha - a moze tym razem bedzie inaczej. Poki co trzeba byc dobrej mysli. Czasem ta beta rozkreca sie pomału. Nadzieja umiera ostatnia. poki co wierzymy ze jest dobrze.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry