Koniczyna82
Fanka BB :)
A co masz na tym wyniku?A jak Wam wyszedł test Pappa, jeśli mogę zapytać? Bo my właśnie odebraliśmy wynik ale nic z tego nie rozumię, a lekarz nie objaśnił.
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A co masz na tym wyniku?A jak Wam wyszedł test Pappa, jeśli mogę zapytać? Bo my właśnie odebraliśmy wynik ale nic z tego nie rozumię, a lekarz nie objaśnił.
Czasem laboratorium daje sam wynik nawet nie w MoM tylko w stężeniach a lekarz dopiero MoM wylicza i prawdopodobienstwoAle to nie macie na dole wyjaśnienia ? Jak są wypisane trzy ryzyka trisomii to my mieliśmy trisomie 21 pogrubiona i na dole wszystko wyjaśnione ?
Mój maz tez ni chce słuchać narzekań i mowi ze sie pomartwimy jak bedzie problem heheDziewczyny bardzo Wam dziękuję za trzymane kciuki i dobre słowa.Tak, martwię się bardzo bo zdaje sobie strawę jaka długa droga jeszcze przede mną... @zylwia Twoją historię znam i bardzo ucieszyło mnie jej szczęśliwe zakończenie
Twoje połówkowe to formalność
@Biedroneczka83 mam 28 lat
Wizytę mam na godzinę 11 także przynajmniej nie będę musiała całego dnia czekać... teraz to przeraża myśl że pójdę dziś spać, jutro się obudzę i lecę na badania... eh!
Smęcę dziś, małż nie chce mnie słuchać mówiąc że wszystko będzie dobrze bo jak ma być..? Hm, skąd on wie?
![]()
Właśnie nie mam wyjaśnieniaAle to nie macie na dole wyjaśnienia ? Jak są wypisane trzy ryzyka trisomii to my mieliśmy trisomie 21 pogrubiona i na dole wszystko wyjaśnione ?
Trisomia 21 ryzyko skorygowania 1:7998A co masz na tym wyniku?
Czyli niskie ryzyko trisomii, za wysokie uwaza sie jak jest 1:300 albo mniej i takie jest wskazaniem do amniopunkcji albo NIFTYTrisomia 21 ryzyko skorygowania 1:7998
Trisomia 18 ryzyko skorygowania <1:2000
Już widzę, że koleżanka wytłumaczyłaTrisomia 21 ryzyko skorygowania 1:7998
Trisomia 18 ryzyko skorygowania <1:2000
Bardzo Ci dziękuję za odp. M też próbował mnie uspokoić ale on czasem chcę przedobrzyć [emoji6]Czyli niskie ryzyko trisomii, za wysokie uwaza sie jak jest 1:300 albo mniej i takie jest wskazaniem do amniopunkcji albo NIFTY
Dzięki!! A tak po za tematem to powiem Wam że na tym wątku można się dużo więcej dowiedzieć... [emoji6] jesteście niezastąpione!!Już widzę, że koleżanka wytłumaczyłau Ciebie wszystko wygląda super
:*