Agniecha1508
Fanka BB :)
@filiżanka z porcelany - ja też dużo znam , ostatnio nawet kolezanka lat 49 naturalnie urodziła - a quwa ja nawet z pomocą if nie mogę. No nic natepnym razem sie uda - musiAle wcale tak nie musi być. ja znam dużo mam 40+.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
@filiżanka z porcelany - ja też dużo znam , ostatnio nawet kolezanka lat 49 naturalnie urodziła - a quwa ja nawet z pomocą if nie mogę. No nic natepnym razem sie uda - musiAle wcale tak nie musi być. ja znam dużo mam 40+.
Tak po punkcji to nie byłam na siłach,a biopsje mam pierwszy raz w żuciuRaczej auto odpada. Bedac po narkozie nie wolno wsiasc za kolko bo koncentracja nie ta. Nie wiadomo tez czy nie bedziesz obolala. Tzn sama w domu ok ale po punkcji ktos musi cie dowiezc do domu.
[emoji127] Oleńka i Piotruś 28.09.2017
Czyli zaczęłaś 4 tydzien.Tak 5dniowy a dzisiaj jest 9 dzien po transferze
Ja miałam 5 dniowy mój lekarz uważa ze tylko najsilniejsze dotrwają do 5 doby... w 4 dobie włącza sie czynnik męski. I zaczyna sie taniec jajka z plemnikiemDziewczynki a dlaczego oni niektórym podają trójki, a innym piątki? Z czego to wynika?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
ale pecherzyk jest widoczny ??Nie masz za cotrudno spamiętać jak się osobiście nie znamy.
23
@filiżanka z porcelany - ja też dużo znam , ostatnio nawet kolezanka lat 49 naturalnie urodziła - a quwa ja nawet z pomocą if nie mogę. No nic natepnym razem sie uda - musi
Ja tez poproszę o namiary ?Jakie, ?? Napisz jak możesz bo nie wiem czy się doszukam a tez by mi się coś przydało [emoji6]
Jak nie urok to sraczka....Łojotokowej zapalnie skóry. Trzeba bardzo delikatnie ta skore traktować, nie dmuchać suszarą, nie dawać chemii, bardzo delikatne szampony i nie za duże stężenie... ale z drugiej strony nie umycie głowy na drugi dzieci powoduje ze moja „obronność nie toleruje naturalnej flory saprofitow. Tych bakterii i grzybów co każdy normalnie ma na głowie. Jak nie umyje głowy na drugi dzień to tych saprofitow jest juz za duzo żeby moje wojownikiem immunologiczne mogły to zcierpieć i wojują. I nadżerka. I trzeba steryd wetrzeć.Jak duzo stresu to efekt podobny. Na szczęście wiem jak dbać wiec nigdy nie doprowadziłam się do takiego stanu jak wygooglujesz pod ŁZS ale spirytus to ostatnie czego potrzebuje.