Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Super!! Gratulacje! [emoji4]Witajcie KOCHANE! Dziękuję za wszystkie kciuki i ciepłe słowa.Badanie wyszło dobrze, kość nosowa i przezierność OK. Teraz czekam na wyniki badania krwi - ok 10 dni czyli przed Świętami będę wiedzieć na 100%
Lekarz powiedział że po tym co zobaczył nie ma się co martwić o wyniki krwi
Aaaaa i jeszcze jednio! WYGRAŁAM! NA 80% jest córcia Anastazja
![]()
Dzięki za odpowiedź. Właśnie mówiłam jej ze jak suplementacje zacznie to minimum 3 mce na efekty trzeba czekać.Kochana lek mogl miec wpływ na jakosc nasienia. Wazne jestvtez jak podnosi-pani dr uczyla kiedys mojego meza jak ma dzwigac. Sa rozne tabletki dla fecetow, moj bral Profertil. Badaniw niech powtorzybale najwczesniej za 3 miesiące.

Juz musze to prześledzić w takim razieWloczka jest taka jak ty masz a widzialas co ona z nia wyprawia![]()
Nic w sumie, że nie widać i że betę zrobić i się zgłosić.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ale nasienie sie musi zregenerowaćLink do: Zaloguj się lub zarejestruj, aby wyświetlić
Dzięki za odpowiedź. Właśnie mówiłam jej ze jak suplementacje zacznie to minimum 3 mce na efekty trzeba czekać.
Tylko może tak dla spokojnosci niech powtórza badania za miesiąc czy to wogole miarodajne wyniki były... Przynajmniej tak jej powiedziałam. Bo się już mega przejęła, że najpierw niby z nią były komplikacje... A teraz ze z małżonkiem...
Mo ale może się jeszcze wyjaśni w pozytywną stronę![]()
OK, to tak jej polecę, żeby odczekali te 3 m-ce, a w międzyczasie i tak przecież starać się mogą nadal...Ale nasienie sie musi zregenerowaćmaz kolezanki pewno byl chory skoro bral antybiotyk, diszly pewno di tego jakies polopiryny, gripexy i inne dziwne rzeczy które maja wpływ na jakos nasienia i tu musi odczekac min te 3 m-ce zeby wynik byl.prawdziwy o ile oczywiscie miedzy czasie znowu jakichs lekow na przezuebienie nie bedzie bral. Pi miesiacu wynik bedzie dalej nie ciekawy

Cudowna!Kot akurat do latwiejszych nalezyźle robi sie zyrafe bo sa male ekementy choc jest boska
![]()
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
A kiedy zobaczyłaś zarodek na usg?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
@zylwia już dołączam![]()