Agapl- bardzo mi przykro słoneczko:-( szkoda,że w tej klinice, której masz in vitro powtarzają ten sam schemat,że na cyklu naturalnym, może powinni coś zmienić? Tak jak w książce tuvy, po prostu nie udawało się,bo jej organizm sam nie wytwarzał odpowiedniej ilości hormonów, dostała od dziewczyn z Polski luteinę/duphaston i od razu zaskoczyło-criotransfer. Słuchaj walcz i się nie poddawaj nowy cykl to nowa szansa!!
królik- jesteśmy w tym samym tygodni ciąży

Na kiedy masz termin porodu i gdzie mieszkasz?
Zosiu- te bóle są normalne, miałam dokładnie to samo!!!Bierz nospę, magnez, luteinę. Rozciąganie się więzadeł tak właśnie wygląda, uczucie ciężkości, ciągnięcia, ból jak na @,ale inny...
Kaśka- Moje Gratulacje!!!Synek duuży, wracaj szybko do zdrowia po cc i czekamy na zdjęcia maluszka
Aduś- mój M miał morfologię 95% nieprawidłowych plemników, w tym większość z wadami główki, fragmentację DNA 14%, leukocytospermię i udało nam się przy pierwszym podejściu ICSI, chyba mieliśmy niezłe szczęście i wyłowili te najlepsze plemniki..naturalnie nie udało nam się ani razu zaskoczyć

Także nie martw się tym, wyłowią te najlepsze osobniki i wszystko będzie ok
Aisha- nie poddawaj się jeszcze proszę!!! Poczekaj do poniedziałku,wierzę,że wszystko będzie dobrze.
madzialenak i dorex- już zbyt wiele było tutaj złych wieści,teraz muszą być dobre, nie przejmujcie się objawami lub ich brakiem. Ja nie miałam żadnych oprócz bóli brzucha jak na @ od 4 dpt do 6dpt. Kuło raz z lewej a raz z prawej strony...