redferrari
Fanka BB :)
a może to propozycja? sex w garażu na masce auta? weź szampana i zmykaj zanim się rozmyśliMój chyba nie daje rady ... ewakuował się do garażu [emoji6]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a może to propozycja? sex w garażu na masce auta? weź szampana i zmykaj zanim się rozmyśliMój chyba nie daje rady ... ewakuował się do garażu [emoji6]
a może to propozycja? sex w garażu na masce auta? weź szampana i zmykaj zanim się rozmyśli![]()
Ja jak slyszalam tytul po raz setny danwgo dnia w radiu czy gdzieś to mialam ochote radiem rzucic. Nie znosze tego reżysera.Duzo moich kolezanek wyszlo w trakcie seansu
pewnie czasem lepiej przeczekaćWątpię . Pewnie chce sobie psychicznie odpocząć [emoji6]. Poczekam aż wróci a wtedy zaciągnę go pod prysznic . W między czasie ja się wyciszę...Zapewne oboje na tym skorzystamy [emoji2]
Omg ja tez go kocham. Ja nie moge on jest uroczy no j pomógł mi. Na koncu nawet żartowaliśmy. Ja mu waliłam smsy kiedy moge przyjść i mi pisał, tez udawały sie wizyty szybko. I to jego „no” ahahahah usg z opisem. Poszłabym z nim na winko!!!to racja, ale jednak da się to przeskoczyć albo obejść... trzeba mieć szczęście a ja chyba je mamwięc mam patent i mam wizytę u niego kiedy chcę, oczywiście jeśli w tym dniu jest w pracy
bardziej mi zależy na jego osobie (kompetencjach i podejściu) niż klinice więc zrobię wiele, żeby mnie leczył
![]()
To ja też ,będzie superhahaha Panienka niech sie zastanawia nad dołączeniem do spotkania z nami. Termin 7 go kwietnia.
I jeszcze jedna z Warszawy wyczaiłam tylko zapomniałam nick spisac.Serdecznie zapraszamy.Jest już 9 chetnych na spotkanko! Dołączać Dziołchy![]()

Marcelinka :* :* :*Wysiaduj matka wysiaduj!!!!
Nie czytam Was bo nie mam czasu córeczka go pochłania w calosci .
Ale jest tu pewnie kilka załamanych .....
Więc powiem Wam walczcie do końca !
Ja przypadek beznadziejny endometrioza 4 st po 2 operacjach pół jajnika i 1 śpiący. ...
4 stymulacjie i jest Marcelina !!!!
Zawsze powtarzam dobra klinika nie jakiś krzak .... lekarz który mam pasuje ( każdej inny by zminimalizować stres
Zobacz załącznik 843440 pozdrawiamy