Tak bralam...jak zobaczylam ten wynik to przestalam...rozne dawki...raz w zestawie wit.a ostanio 0,4mg dodam ze zwykly. ...a bierzesz kwas foliowy? w jakiej dawce?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak bralam...jak zobaczylam ten wynik to przestalam...rozne dawki...raz w zestawie wit.a ostanio 0,4mg dodam ze zwykly. ...a bierzesz kwas foliowy? w jakiej dawce?
Z tego co pamietam to 13Niestety nie wiem
Dziewczynki napiszcie ktora godzina![]()
Mój chyba nie daje rady ... ewakuował się do garażu [emoji6]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
no to moim zdaniem warto zrobić te badanie genetyczne, to co suplementujesz to nie duża dawka, a się utrzymuje we krwi dość dużo z jakiegoś powoduTak bralam...jak zobaczylam ten wynik to przestalam...rozne dawki...raz w zestawie wit.a ostanio 0,4mg dodam ze zwykly. ...
Mój na pogotowie![]()
Ja robilam w Diagnostyce sama mutacje MTHFR i placilam 300zl. Ale dziewczyny robia w jakichs pakietach z trombofilia itp i wiem ze to sie bardziej oplaca. Moze lepiej zrobic kompleksowo?Tak bralam...jak zobaczylam ten wynik to przestalam...rozne dawki...raz w zestawie wit.a ostanio 0,4mg dodam ze zwykly. ...
No wiem ze.kosztuje...no to moim zdaniem warto zrobić te badanie genetyczne, to co suplementujesz to nie duża dawka, a się utrzymuje we krwi dość dużo z jakiegoś powodu
oczywiście to kosztuje więc lepiej z lekarzem pogadać

CiociuniaMarcelinka :* :* :*
No musze przemyslec...bo na teombofile tez mam wskazania...Ja robilam w Diagnostyce sama mutacje MTHFR i placilam 300zl. Ale dziewczyny robia w jakichs pakietach z trombofilia itp i wiem ze to sie bardziej oplaca. Moze lepiej zrobic kompleksowo?
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom