dżoasia
Fanka BB :)
A jest jakaś w kroplówce? Bo kolejnej tabl już serio nie przełknę...Asia choline sobie kup ona tez wplywa na redukcje homocysteiny
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A jest jakaś w kroplówce? Bo kolejnej tabl już serio nie przełknę...Asia choline sobie kup ona tez wplywa na redukcje homocysteiny
Mój mówi, że pomelo z rodzynkami też słodkieMoje cycki to istne cytrynki. Albo nawet mandarynki. W sumie lepiej bo slodsze
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Dołączam sięMoja dupa chyba mieszka w brzuchu

moja tez i w cyckach 
Wit d3 wolno przyrasta. Jak czytałam to niby min 3 miesiace. Ja robilam po ponad 2 bo nie wytrzymałam :-) i z 19 urosla mi do 37. Bralam w kroplach ok. 5000 jmDziękuję. Mam dawke 2000 i bede brac po dwie...
A jak.myslisz za jaki czas powtorzyc wyniki na te wszystkie witaminki?
Wiem kochama co znaczy wrodzona tylko mi gdzies mignelo ze moze byc też nabyta i stad moje pytanie(moze glupieWrodzona tzn ze przekazana w genach przez rodzicow.
Hmm jesli chodzi o lekarzy to niektorzy nawet tych z poradni genetycznej nie biora pod uwage bo twierdza ze to nie ma wplywu na zajscie w ciaze i jej przebieg co oznacza ze sie nie znaja![]()
) czy ten test tez to wykryje

Jest w proszku z firmy ForMeds to co bylo dzis wrzucone hmm nie pamietam kto wrzucilA jest jakaś w kroplówce? Bo kolejnej tabl już serio nie przełknę...
Ten test bada tylko ta wrodzonaWiem kochama co znaczy wrodzona tylko mi gdzies mignelo ze moze byc też nabyta i stad moje pytanie(moze glupie) czy ten test tez to wykryje
Zalaczam screena ze sa dwa rodzaje![]()
Ja to jestem stara a taka glupia ze az strach
O masz i chusteczki będą w użyciu, i drzewa będą wycinać, taka szkoda....