redferrari
Fanka BB :)
to ja do usług uwielbiam głupoty po robocieo fuuuuuuuu
a tak serio, to brakowało mi ostanio takich jajecwracałam po robocie i pisałam prawie monologi bo wszystkie już spały czy jak
![]()
a dziś jeszcze tyyle was aktywnychyeah!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
to ja do usług uwielbiam głupoty po robocieo fuuuuuuuu
a tak serio, to brakowało mi ostanio takich jajecwracałam po robocie i pisałam prawie monologi bo wszystkie już spały czy jak
![]()
a dziś jeszcze tyyle was aktywnychyeah!
@dżoasia - i z tego masz też żelazo w proszku , mieszasz z wodą i hlup w dziub- nietrza łykać . najtaniej jest w biomarketmetylowaną łykam od czasu do czasu - tak co 2 dzień w sumie. Tak to syntetyki. Same metylki nie dla mnie :*
kto głupi?! gdzie?! ja nie znam, jakbym znała to bym po pysku wystrzelałaJa to jestem stara a taka glupia ze az strach
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
u mnie morfo spoko wychodzi zawsze, a i trochę zburaczałam ostatnio, więc myślę że i żelazo mam ok@dżoasia - i z tego masz też żelazo w proszku , mieszasz z wodą i hlup w dziub- nietrza łykać . najtaniej jest w biomarket Zobacz załącznik 843495
Głupota to pojęcie ciekawe - definicji brak a wszyscy jednak wiemy o co chodzikto głupi?! gdzie?! ja nie znam, jakbym znała to bym po pysku wystrzelałaja z głupimi nie rozmawiam
![]()
@anett96 - zjedz jeszcze kawalatek w moim imieniuO tych chromach poszecie a ja wlasnie MUSIALAM wstac i zerzrec pasek czekolady. Ale zeby bylo ZDROWIEJ zerzarlam i drugi...ciemnej
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

poczekaj jak wyschnie to się wykruszy - dzieci w Afryce nie mają co pić a ty mi pranie każesz robićSie robiale podrzuce Ci do prania
![]()
jak to brakGłupota to pojęcie ciekawe - definicji brak a wszyscy jednak wiemy o co chodzi![]()
No prawie mnie namówiłas. Na szczescie prawie robi wielka roznice [emoji4]@anett96 - zjedz jeszcze kawalatek w moim imieniu![]()