reklama

Kto po in vitro?

To teraz na Śląsku najlepsze marże? ;))))
Powidzenia!!!!!!
Tak hipoteka łączy po sam grób!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Od razu mordka mi się cieszy jak widzę z rana „marzec to miesiąc miłości.......”
[emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Koniczyna82 ✊ za wizytę u Pasnika :) tego mądrego człowieka :D
@Oczekiwanie2017 pięknych widoków kochana ! ✊ za Syncia :) samych dobrych wiadomości ❤
@Bombisz ✊✊ za Twoje maluchy ! Niech zostaną z Tobą na najbliższe 9 miesięcy ✊✊ zaciskaj nogi :D
@Agniecha1508 kciuki za wizytę ✊✊ niech nic nie stoi na przeszkodzie żebyś jak najszybciej mogła przytulić swoją śnieżynke! ❤

MIŁEGO DNIA KOCHANE! ❤ :*

Ja stosuje clexane obecnie

Ja będę stosować na bank od transferu:/

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
a co ma jedno do drugiego? Ja stosowałam crinona i clexane przed tamtym transferem i teraz też zaczęłam już crinona, a od wtorku clexane

Bo jest taka sprawa. Przyjaciółka którą pewnie mało kto z forum pamięta- znam osobiście i ręczę głowa porobila sobie zapasy clexane i crinone, transfer się nie udał a okazało się ze kolejny z mrozaczkow musi odroczyć na przynajmniej rok. I teraz jest potrzeba żeby te leki w miarę szybko spieniężyć. Sama będę brac ale nie mam możliwości wszystkiego na raz. Jak ktoś zainteresowany to proszę o info na priv, na pewno dogadacie się korzystniej niż w aptece. Jak by co ona jest z Warszawy.

Dziewczyny, wczoraj minelo 15 dni po moim zabiegu lyzeczkowania pustego jaja plodowego. Zrobilam kontrolna bete i wyszlo 23.4.
Dzien przed zabiegiem mialam 22 tys. Lekarz napisal mi ze hormon obniza sie w odpowiednim tempie [emoji4]
Jak myslicie, dlugo jeszcze bede czekac na wyzerowanie bety i @?
Jutro odbieram wyniki z histo, jedna lekarka ze szpitala nastraszyla mnie jakism zasniadem (bo beta caly czas rosla pomimo pustego pecherza), ale zakladam ze te zasniady to jakies mega marginalne przypadki i nie ma sie czym przejmowac na zapas [emoji4]
Ehh alez ten czas sie dluzy, nie moge sie doczekac az zleca mi te trzy cykle [emoji54]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja się spotkałam u 2 osób z zaśmiałem z osobiście poznana na jakimś forum dziewczyna przez pare lat. A kiedyś byłam na takim forum ze tylko nieprawidłowo rozwijające się ciąże. Nie martw się na zapas.
Co do okresu to różnie bywa ale ładnie ci spada beta wiec mam nadzieje E już niedługo. :*

Ja się spotkałam u 2 osób z zaśmiałem z osobiście poznana na jakimś forum dziewczyna przez pare lat. A kiedyś byłam na takim forum ze tylko nieprawidłowo rozwijające się ciąże. Nie martw się na zapas.
Co do okresu to różnie bywa ale ładnie ci spada beta wiec mam nadzieje E już niedługo. :*
[emoji11] zwazywszy na to jakie mam od wczoraj muchy w nosie i fochy bez powodu, to chyba faktycznie juz niedlugo nadejdzie @ [emoji6]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

@Koniczyna82 ✊ za wizytę u Pasnika :) tego mądrego człowieka :D
@Oczekiwanie2017 pięknych widoków kochana ! ✊ za Syncia :) samych dobrych wiadomości ❤
@Bombisz ✊✊ za Twoje maluchy ! Niech zostaną z Tobą na najbliższe 9 miesięcy ✊✊ zaciskaj nogi :D
@Agniecha1508 kciuki za wizytę ✊✊ niech nic nie stoi na przeszkodzie żebyś jak najszybciej mogła przytulić swoją śnieżynke! ❤

MIŁEGO DNIA KOCHANE! ❤ :*

Dziewczynki owocnych wizyt Wam życzę:)
@Biedroneczka83 oby pęcherzyk się znalazł tam gdzie powinien i był w nim piękny zarodeczek ✊✊✊

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry