gosia321
Fanka BB :)
Ja tez znam zawsze to troszke taniej a po co ma sie zmarnowacZnam kogoś kto zna kogoś komu zostało
Daj znać na priw jak Cię interesuje
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja tez znam zawsze to troszke taniej a po co ma sie zmarnowacZnam kogoś kto zna kogoś komu zostało
Daj znać na priw jak Cię interesuje
Hehehe dobre no to bedziesz picZ życia wzięte - sytuacja w biedro:
Chodzę między alejkami jak taka ćma (dawno w sklepie nie byłam, bo ostatnio tylko całodobowe były otwarte jak z roboty wychodziłam) i nagle 2 regały dalej moj M trzyma się za głowę i krzyczy na pół sklepu: Asia!!! Asia!!! Widzisz co tu się dzieje??!! Ale ci endo uroooośnie!! - cała półka z winami obklejona pomarańczowymi promo "kup drugi produkt za pół ceny"
Znamy ta sama osobaJa tez znam zawsze to troszke taniej a po co ma sie zmarnowac
Jestem jestem@shaggy I @Barburka co tam u was ? Jak zdrówko ja czekam na wizytę 03.04 a potem jadę na urlop. @Biedroneczka83 przykro mi, trzymaj się ciepło. Dziewczyny niedługo będę się więcej udzielać jeszcze tydzien i koniec roboty. Kupiłam sobie włóczki I też cos w wolnym czasie spróbuję zrobić. Pozdrawiam wszystkie
Dziękuje, no same komplementy, muszę spisać i mężowi w kieszeń wsadzić żeby mi każdego dnia czytał@Biedroneczka83 może faktycznie zrób jeszcze usg-jak radzą mądre Kobity?
Tak czy siak jesteś Walczak I będzie dobrze ♡♡♡UŚCISKI
@limoncia1 -yyyyyy piczka ze mnie ;P nooo zobaczę jak z robotą I dam znać
@Dzoasia-Twój M rozwalił system. Też kocham promo w biedronce aczkolwiek nie jestem pewna czy aż tak
@redferrari -no Kochana masz wejście Smoka(możesz wydrukować i powiesić na lodówkę)Witam!!!