Jeszcze za wcześnie się cieszyć...Ale nie umiem inaczej...a mizectest jakiś sfałszowany... Sama nie wiem co myśleć...O w mordę !! !! Kochana !! Co za piękny dzień ! O masakraaż łezka w oku mi się zakrecila !!❤❤❤❤❤
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jeszcze za wcześnie się cieszyć...Ale nie umiem inaczej...a mizectest jakiś sfałszowany... Sama nie wiem co myśleć...O w mordę !! !! Kochana !! Co za piękny dzień ! O masakraaż łezka w oku mi się zakrecila !!❤❤❤❤❤
Nie chce żadnych bet...za dużo nerwów. Czuję się jak zaczarowana....wysłałam m zdjęcie ...ciekawe jak zareagujeJezu super!!!lec na bete![]()
No kochana ! Wiesz , że w takich sytuacjach musimy wierzyć, że jest dobrze ! Od początku były pisane Ci naturalsyJeszcze za wcześnie się cieszyć...Ale nie umiem inaczej...a mizectest jakiś sfałszowany... Sama nie wiem co myśleć...
No nie moge!!!! Jaka piekna krecha!!!!!!!! Tak sie ciesze!!Wyje...dziewczyny płacze że szczęścia i niepokoju.... zrobiłam test bo chciałam okna myć więc tak aby mieć sumienie czyste....i patrzę....a tu DWIE KRECHY:* :*
No kochana ! Wiesz , że w takich sytuacjach musimy wierzyć, że jest dobrze ! Od początku były pisane Ci naturalsyja wierzę , że to piękne jajeczko na święta !!
![]()
A kiedy miałaś ostatnia @?
![]()
21lutego...Boże nie wierzę...cudzie trwaj :* jutro postaram się do lekarza pojechać... wolę nie czekać i w razie coś móc wspomóc się lekamiNo kochana ! Wiesz , że w takich sytuacjach musimy wierzyć, że jest dobrze ! Od początku były pisane Ci naturalsyja wierzę , że to piękne jajeczko na święta !!
![]()
A kiedy miałaś ostatnia @?
![]()
O ja pierd**!!! Marg cuuuudownie!Wyje...dziewczyny płacze że szczęścia i niepokoju.... zrobiłam test bo chciałam okna myć więc tak aby mieć sumienie czyste....i patrzę....a tu DWIE KRECHY:* :*
I co z tym Niepokalanym poczęciemJak do piątku nie dostanę okresu to znaczy że jestem w ciążyto byłoby chyba Nieokalane poczęcie bo m był w tym miesiącu mało w domu
![]()

My trzymamy kciuki za Was21lutego...Boże nie wierzę...cudzie trwaj :* jutro postaram się do lekarza pojechać... wolę nie czekać i w razie coś móc wspomóc się lekami