Właśnie to samo napisałamPewnie listonosz cos od siebie dorzucil![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Właśnie to samo napisałamPewnie listonosz cos od siebie dorzucil![]()
Dziękuję Wam wszystkim :* kochane jesteście.... trzymajcie kciuki za mnie...a mam nadzieję ze mogę napisać za nas :* reakcją męża trochę mnie zdziwiła, niby się cieszy ale bardzo ostroznie...bo oboje wiemy jak to może się skończyć.
Ale ja włączam mega pozytywne myślenie...musi być dobrze :* dzwonił am do lekarza jutro mam się zgłosić, dał listę badań do zrobienia aby ewentualnie pomoc lekami... nie umiem zapanować nad emocjami dzisiaj![]()
Oj to mi.ucieklo bo w tedy mialam od Was przerweNo i jeszcze wigilijny kropek od ewelin![]()
Kochana ja się nie dziwieDziękuję Wam wszystkim :* kochane jesteście.... trzymajcie kciuki za mnie...a mam nadzieję ze mogę napisać za nas :* reakcją męża trochę mnie zdziwiła, niby się cieszy ale bardzo ostroznie...bo oboje wiemy jak to może się skończyć.
Ale ja włączam mega pozytywne myślenie...musi być dobrze :* dzwonił am do lekarza jutro mam się zgłosić, dał listę badań do zrobienia aby ewentualnie pomoc lekami... nie umiem zapanować nad emocjami dzisiaj![]()
Pecherzyk ciazowy bo na zarodek za wczesnieDziewczyny a czy ja coś jutro mogę zobaczyć na usg ? Jestem podejrzewam okolo 18 dni od owulacji?
Pozytywne myśli przede wszystkim... [emoji6]Dziękuję Wam wszystkim :* kochane jesteście.... trzymajcie kciuki za mnie...a mam nadzieję ze mogę napisać za nas :* reakcją męża trochę mnie zdziwiła, niby się cieszy ale bardzo ostroznie...bo oboje wiemy jak to może się skończyć.
Musi być dobrze.... zasłużyłam na toPozytywne myśli przede wszystkim... [emoji6]
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
niech ten cud trwa na zawsze , a przynajmniej na najblizsze 8 misiecy Liczac tak jakbys byla po transferze to by bylo 13dpt, jak cos bedzie widac to pecherzyk. A bete lekarz zlecil czy nie?Dziewczyny a czy ja coś jutro mogę zobaczyć na usg ? Jestem podejrzewam okolo 18 dni od owulacji?