reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny musze sie pochwalic chociaz to temat z innej beczki..Te ktore sa tu dluzej wiedza ze ja po nerwicy po kilkunastuletniej pracy w korppracjach na kierowniczych stanowiskach z deprwsja i ze szukalam pracy. I moje marzenie sie spelnilo!!!! Dostalam prace w fundacji!!! Boze jak sie ciesze[emoji16] w koncu moja praca bedzie miala sens a nie tylko wynik wynik i zwalnianie ludzi..

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć kochane
Nie zaglądałam tu sporo czasu .... jestem po crio moim 6 lub 7 bo się pogubiłam :( ..... nigdy nie miałam implantacji beta zawsze 0.....
Teraz w tym podejściu byłam po lekach imunopresyjnych od dr Pasnika No i 6dpt beta 43 moje szczęście nie dopisania miałam podane dwie blastki 4.2.2 i 3.2.3 .... ale wczoraj 7dpt dwie brązowe plamki na wkładce ... dziś rano 8dpt przeciagnelam papierem a na nim śluz taki brązowy zmieszany z luteina :( a dodam ze boki mnie brzuch a raczej jajniki jak na okres ;( beta kolejna dopiero jutro czy ktoś z was miał tak :( tak się boje ze znów t szczęście mnie ominęło .....
Te plamienie to moze byc implantacja kochana badz dobrej mysli bo tylu probach walki doczekalas sie pozytywnej bety. Pasikonik i jego leki normalnie cudotworca pamietam co przechodzilas nie raz i mocno trzymam kciuki zeby wszystko bylo dobrze. Bole brzucha i ciagniecie to normalny objaw :*

Dziewczyny musze sie pochwalic chociaz to temat z innej beczki..Te ktore sa tu dluzej wiedza ze ja po nerwicy po kilkunastuletniej pracy w korppracjach na kierowniczych stanowiskach z deprwsja i ze szukalam pracy. I moje marzenie sie spelnilo!!!! Dostalam prace w fundacji!!! Boze jak sie ciesze[emoji16] w koncu moja praca bedzie miala sens a nie tylko wynik wynik i zwalnianie ludzi..

Gratulacje ❤❤❤ wiosna na forum sprzyja ❤ same dobre wiadomości:) oby tak dalej :)

Ja żyłam normalnie bez zmian, tylko ja mam pracę łatwą za biurkiem ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja za pierwszym razem wzięłam l4 az do bety, za drugim lekarka powiedziala ze jesli mi bardzo zalezy to wypisze mi na pierwsze 4 dni, bo ewentualnie one mogą mieć wpływ, troche inaczej to ujęła, ale chodzilo o to ze jesli dmuchac na zimne to akurat w tych pierwszych czterech dniach. Oczywiscie jeśli nie ma sie jakies okrutnie obciazajacej pracy. A teraz sama sie zastanawiam co zrobic po nastepnym transferze.

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Ale na początku ciekawy wątek poruszylas. Zdrowia!

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam dzisiaj w ogole taki dzien ze lepiej nie mowic. Zanioslam mocz do badania i po oplaceniu wszystkiego zapakowalam go z powrotem do torebki i wychodze . W ostatnim momencie babka mnie zawrocila . :) pojechalam do apteki wyjmuje recepty zeby wypisac neoparin i nie mam pieczatki ktora zostawilam w domu a po ktora specjalnie sie wrocilam a i tak mimo wszystko zostawilam . Masakra . Boje sie znow wyjsc po cokolwiek dzisiaj :)

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Aneett cieszę się razem z tobą. Teraz tylko niech ci się uda i można będzie odsapnąć.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry