misis188
Fanka BB :)
Trza bylo lac w gacieJa po ostatnim transferze musialam trzymać siusiu przez 40 min mało mi nie ciekło po nogachakurat drogę robili i nie było nawet gdzie się zatrzymać albo pójść w krzaki bo z tyłu samochód i z przodu
![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Trza bylo lac w gacieJa po ostatnim transferze musialam trzymać siusiu przez 40 min mało mi nie ciekło po nogachakurat drogę robili i nie było nawet gdzie się zatrzymać albo pójść w krzaki bo z tyłu samochód i z przodu
![]()

Dziękujemy i również całusy slemy [emoji8]Ojej już pół roczku[emoji3] pamiętam jak ich zdj po narodzinach dodalas. Zdrówka dla Oli i Piotrusia i buziaki od Oliwii i Filipa [emoji8]
Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Przepięknie! [emoji4] Jeszcze raz gratuluję! [emoji257]Naturalny cud [emoji173] w piątek miałam mieć wizytę przed stymulacja![]()
Biedroneczka, za taka kase to niech wąchają a co!!![]()
Tiaaa... maja koszta i skrupulatnie dbaja o to zebyinteres dobrze sie krecil - nie wazne czy kasa id rzadu idzie czy z prywatnych potfeliZa tą kasę to ja nie jestem na nich zła (takie mają koszta), ale rządowi bym napierdziała, jaką krzywdę nam zrobili znosząc refundację i jeszcze za wciskanie kitów, że invitro to zło, i że pójdziemy do piekła.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jeśli potrzebujesz estrofem to odezwij się na priv [emoji6]Dobre to by leki mieć choć triche taniej resztę sobie zapłacę sama. Putanie czy spełnię warunki [emoji29]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Zdarza się że pary rezygnują i udaje się wskoczyć na wcześniejszy termin szkoleń. Za rok będziecie się dziwić jak to szybko zleciało![]()