reklama

Kto po in vitro?

reklama
Cześć kochane, w pierwszej kolejności proszę o usunięcie mnie z kalendarza (30.03) :( niestety muszę iść do onkologa i zrobić biopsję węzłów chłonnych... i mam do Was pytanie, miałam do jutra brać estrofem, myślicie że mogę go tak po prostu odstawić? To jest mój 12dc.

@dżoasia jak się czujesz? Leżysz i pachniesz?
Olusia już się wgryza w Mamę? ❤️❤️❤️
@dżoasia a Ty jak tam??

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Cos tam polezalam, zaczelam klecic ciacho na swieta, ale dokoncze.jutro, poza tym nie moge zyc bez pracy i bylam na 3 godz bo trza bylo szkolenie zalodze przeprowadzic:) a teraz mnie rozklada po porannym accofilu wiec mykam do spania, lepetyna boli, plecy bola ojojoj. Jutro leze do poludnia;)
@tamiza a ty czujesz juz kopniaki? :D

reklama
Cześć kochane, w pierwszej kolejności proszę o usunięcie mnie z kalendarza (30.03) :( niestety muszę iść do onkologa i zrobić biopsję węzłów chłonnych... i mam do Was pytanie, miałam do jutra brać estrofem, myślicie że mogę go tak po prostu odstawić? To jest mój 12dc.
Ojoj a co z tymi wezlami? Kurka nie wiem jak sie przerywa cykl sztuczny... chyba musisz tyrknac do dr z.kliniki co teraz robic. Mam nadzieje, ze tam ci nic nie powychodzi?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry