Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mi dali na polepszenie AMH, biore rano 2 tabletki po 25 mgA na jakie wyniki ma wpływ branie DHEA? I w jakich dawkach najlepiej?
Cześć, przypomnij mi proszę jaki był u Was problem, że podchodziliście do in vitro?Dzoekujetylko poprzednie porażki ciągle gdzieś w głowie z tyłu siedzą
włączam pozytywne myślenie jednak chwilami ciężko bo niepokój powraca. Odpoczywam tyle ile mogę...jedno jest pewne będę miała w oknach firanke zrobioną przez pająki
![]()
Ja w gyn nie placilam nic za podanie, ani za cewnik
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Osz kurde to nie fajnie trzymam kciuki zeby wynik wyszedl dobry.Cześć kochane, w pierwszej kolejności proszę o usunięcie mnie z kalendarza (30.03)niestety muszę iść do onkologa i zrobić biopsję węzłów chłonnych... i mam do Was pytanie, miałam do jutra brać estrofem, myślicie że mogę go tak po prostu odstawić? To jest mój 12dc.
Pozazdroscic.... wiem, ze przy Waszych kosztach moje to nic....... Ale mniej więcej tysiak miesięcznie za "naturalne" starania, z których nie ma efektu to dołujące.... tzn są poronienia, puste jaja, biochem itp..... Pytanie czy in vitro tu coś wskóra.....![]()
Cześć, przypomnij mi proszę jaki był u Was problem, że podchodziliście do in vitro?
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom