Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kochana piękny brzusioja się staram pocieszać ze skoro naturalny cud to musi być dobrze ale jakoś mi ciężko
wczoraj pełna optymizmu a dzisiaj pesymizmu...ehh my kobiety zmienne jesteśmy. Wiesz już co będziesz miała ??
Haha mistrzostwoDziewczyny , w ciąży tak się myje okna@marg88 i @walczaca o szczescie coś tu dyskutowaly ostatnio
![]()
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Moje Cudowności [emoji173][emoji173][emoji173]Brawo! Brawo! Juhuuu!!bardzo sie ciesze :* a fotki dawaj jakie masz
![]()
To moze nie wrzuce zdjecia mojego obiadkuJezu ja się dziś wykoncze.......![]()

No nieźle ;-)) wygląda cudnie!!Bo my z Ola to robimy jeden rodzaj ale hurtowa ilosc![]()
Będzie "idealnie", wierz mi że teraz to tylko tak możesz myśleć... ciężko ale trzeba pozytywnie być nastawionym [emoji110]Super wpadka, jak tu ktoś napisał darmowe podejściepowiem szczerze czarno to widze...zaraz wypije melise i czekam do jutra, wolę wiedzieć prawdę .
O kozwaBo my z Ola to robimy jeden rodzaj ale hurtowa ilosc![]()