• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Marg jest ci ciezko bo duzo przeszlas niepowodzen !! Ale pamoetaj ze wkoncu kiedys jest slonce tak jak u ciebie teraz
Weszlam jak zwykle tu no czasem wchodze piczytac co u gosi bo juz czas Na nia i mysle o niej[emoji2]i wogole co tu sie dzieje
A tu patrze I niespodzianka [emoji7][emoji7]
Trzymam mocno kciuki by bylo wszy ok u ciebie , nie dopuszczam mysli insczej [emoji8][emoji110][emoji110][emoji110][emoji173]️
A u mnie drugi cud to
1522329793-449100ce63c46670-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No ladnie ladnie tu sie dowiaduje a kolezanka to na massengerze się odezwać nie może. Ja to nie chcemy przeszkadzać bo wiem że zajęta jesteś;) w

reklama
No u mnie ****... pogoda snieg pada i wole nie ryzykwac na lekach immunosupresyjnych. Ale ty tam nie przesadzaj co z tym myciem okien tylko dbaj o fasoline :*
Okna nie zajac nie uciekna
A pamietajcie wszystkie :) swieta i tak sie odbeda nawet bez umytych okien ;)
No u mnie ****... pogoda snieg pada i wole nie ryzykwac na lekach immunosupresyjnych. Ale ty tam nie przesadzaj co z tym myciem okien tylko dbaj o fasoline :*
Okna nie zajac nie uciekna
A pamietajcie wszystkie :) swieta i tak sie odbeda nawet bez umytych okien ;)
Gosia , wiesz jak wygladal moj ostatni transfer... 38,5 temp, zapalenie krtani, struny glosowe w ropie, nie moglam wydobyc z siebie slowa ,szlam na transfer biorac wczesniej ibuprofem 800 zeby zbic temp. Od pani doktor dostalam silne antybiotyki i jeszcze tydz zdychalam, pomijajac fakt ze w tym stanie 700 km do domu jechalam. Zyje i po raz pierwszy jestem tak daleko w ciazy. Nie polecam tego nikomu , ale mi to na zle nie wyszlo.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry