KaIno
Fanka BB :)
A my sie witamy z ciotkami z forum, najbardziej wywalczona fasola na swiecie[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Kolejne małe szczęście na forum[emoji847] , cieszę się
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A my sie witamy z ciotkami z forum, najbardziej wywalczona fasola na swiecie[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Hehe ale pomysł sobie jak są dwie wkurwione co może się dziaćJa to zawsze mówię że związku dwóch kobiet muszą być cudne i przepełnione slodkosciami. Gdybym nie miała męża to chyba bym zmieniła orientację![]()
Zamiast testu to idz na bete. Jesli mialas transfer tydzien temu czyli w czw to sikany moze wyjsc ale nie musi a beta powie cos wiecejJutro mija tydzień od transferu (5dniowa blastocysta) myslicie ze moge sobie zrobić test sikanytrudno już wytrzymać a betuje dopiero za tydzień

Boże to dajesz taka nadzieję że to leczenie działa u mnie wcześniej też nie było implantacjiDokładnie taki zestaw![]()
Kochana ja do tej pory nie wierze w to co aie dzieje był to mój 6lub 7 transfer nigdy beta nie drgnęła .... dopiero po tych lekach od dr Pasnika .... wiec dają nadzieje trzymam kciuki o p to żeby i u Ciebie zdziałały taki cudBoże to dajesz taka nadzieję że to leczenie działa u mnie wcześniej też nie było implantacji
A teraz po twojej becie wierzę że u mnie też po tylu nieudanych próbach zdarzy się ten cud ❤❤
Z natury jestem cierpliwa i nie spodziewałam się że tak mi się odmieni w "tym" czekaniuZamiast testu to idz na bete. Jesli mialas transfer tydzien temu czyli w czw to sikany moze wyjsc ale nie musi a beta powie cos wiecejnie katuj sie tym czekaniem jeszcze tydzien
![]()