reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja sie na acardzie nie znam, sama teraz zaczelam lykac na wlasna reke. Czy zwiekszyc? Nie wiem, niektore dziewczyny biora dawke 150. A clexane oczywiscie ze jesli lekarz zaleci to mozesz wlaczyc teraz.
Z tego co wiem nie wolno mieszac acardu z clexane, kiedys ten temat juz tutaj sie przewijal. Moze sie myle, przedyskutuj to z lekarzem zanim cos sie stanie.

reklama
Z natury jestem cierpliwa i nie spodziewałam się że tak mi się odmieni w "tym" czekaniu;) transfer w pt miałam. Tak sobie mysle jak jutro pojde na bete to pewnie nie przywiozą mi wyniku popoludniu (labo oddzielnie u mnie w przychodni) wiec bedzie dopiero po swietach we wtorek a wtedy to juz tylko dwa dni do tej wyczekiwanej bety;) wiec chyba zrobie sobie jutro rano tego sikańca[emoji12]

Ja przy ostatnim transferze blastki robiłam test 5dpt popołudniu i wyszedł pozytywny, ale nie polecam tego... Niby wmawiamy sobie, że to wcześnie i jak test wyjdzie negatywny to nie będziemy się przejmować, ale w rzeczywistości jest inaczej. Nie warto się stresować niepotrzebnie. Szkoda, że na wynik bety musualabys tyle czekać, bo to najlepsza opcja.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry