misis188
Fanka BB :)
No to byla najlepsza jaka mi kiedykolwiek wyszla, dla m na 30 urodzinyJezusiesłodkijakabeeeeza! Obslinilam sie. Na Amen. [emoji173]️
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No to byla najlepsza jaka mi kiedykolwiek wyszla, dla m na 30 urodzinyJezusiesłodkijakabeeeeza! Obslinilam sie. Na Amen. [emoji173]️
Kochana to stare zdjęcieO kutwa co to?! Gdzie to?! Jade![]()
A po jakim czasie mozna podróżować?Po takich zabiegach z reguly sie zaleca, zeby powyzej 50km zorganizowac sobie nocleg w poblizu. 700km to hardcore...
Bezpieczne mysle ze tak ale ja bym sie nie brala na taka podroz bo możesz sie zke czuc po punkcjiWpadlam na pomysl zeby w sobote po punkcji pojechać do rodziców na święta. Czy to oby dobry pomysl? Podróżowalyscie tuz po punkcji na dluzszysz trasach? Ja mam 700km. To bezpieczne?
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Czy moge to potraktowac jako zaproszenie na kolacje ???
To stare ale cos na szybko.mozna wykombinowacCzy moge to potraktowac jako zaproszenie na kolacje ???Ja siąde przy owocach bo słodkie wcale mi nie idzie teraz
![]()
noo po niewczasie ogarnęła ja-alee ni stety ni mam takowej pamięci ja TYSpadajace anioly to w styczniu czytala ja:*
w sygnaturę w swoim profilu najłatwiej wpisać ja mam krótko zwięźle i na temat...Uważam ze przy nicku powinien być jakiś rejestr (przyczyny invitro, ilość prób, klinik) bo powiem szczerze kochane ja tez do końca nie pamietam która na co się leczy i jak długo walczy.)))