reklama

Kto po in vitro?

Dziewczynki bo mi głupio że wy taaaakie gospodynie a ja jeszcze nic nie zrobiłam:rolleyes:ło jesssu biorę się za ciadteczka miss.

Spokojnie nie jesteś sama [emoji23]... ja nawet na zakupach nie byłam . Ostatnio kupiłam tylko mascarpone wiec jakis zarys ciast jest co będzie tego Kię wiem ... ogólny brak chęci do robienia czegokolwiek No i brak czasu

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Koncze ciasto - polaczenie kakaowego tiramisu z waniliowo-migdalowa panna cotta z malinami:D ale ogolnie leniuchujemy z Ola, czytamy ksiazke (nie, nie ta z wrzesnia:p) ;) a co do paszetciora to my w cateringu robimy paszteta z pieczarek i kaszy gryczanej - smakuje idento jak kaszanka:-) :)
Sadystka - ja na diecie jestem! dla lepszego efektu stymulacji... a Ty mi takimi pysznosłodkościami :(

Jakiś mnie ogarnął dółłłłłłłłłłłłłłł...pewno dlatego,że w miejscu stoję:wściekła/y:a ja nie z tych co nic lubieją robić:angry:oby do wizyty u Paśnika...
może ta pogoda...a może perspektywa rodzinnych,świątecznych spotkań...i pytań...
Boszzzzzzzzzz! dodaj mi sił...
a Wy tu jeszcze dzisiaj,że takie Kuchary,Gosposie...a ja tyko praca i praca...nawet kanapki Małż mi robił do pracy dziś-a odwrotnie chyba powinno być:confused::szok:

Kalno napisz nam raz jeszcze- wiek,klinika jaki protokół, ile dziś estradiol,amh, fsh,ile antralnych, jaka przyczyna, ktore in vitro, dziewczynki może coś doradzą kurcze a co mówi lekarz. Czasami lepiej przerwać bo i tak ci policzą za procedurę a może na innych lekach byś lepiej zareagowała. Ile masz antralnych pęcherzyków na usg

Kochana stwierdzono u mnie przedwczesna menopauzę , amh na poziomie 0,02[emoji29], fsh 13,16, estradiol dzis 114,69 mam nie całe 32 lata,jeździmy do invimedu w Poznaniu . To moja pierwsza stymulacja nigdy wcześniej nic nie robiłam ,żadnego in vitro. A pęcherzyk zobaczył aż jeden , boje się ze to może byc jeden jedyny ze orZy kolejnej stymulacji nie będzie lepiej , dlatego chciałabym żeby coś z tym zrobić ale lekarz uważa ze niski przyrost estradiolu i de raczej nic z tego nie będzie . [emoji24][emoji24][emoji24]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Jakiś mnie ogarnął dółłłłłłłłłłłłłłł...pewno dlatego,że w miejscu stoję:wściekła/y:a ja nie z tych co nic lubieją robić:angry:oby do wizyty u Paśnika...
może ta pogoda...a może perspektywa rodzinnych,świątecznych spotkań...i pytań...
a Wy tu jeszcze dzisiaj,że takie Kuchary,Gosposie...a ja tyko praca i praca...nawet kanapki Małż mi robił do pracy dziś-a odwrotnie chyba powinno być:confused::szok:
Pozazdroszczam mąża mój to wodę na herbatę ewentualnie nastawia i jest jedynie mistrzem jajka sadzonego... a kanapki robię ja :D

reklama
Jakie.odwrotnie :D niech sie wprawia, a co:) nooo, to stanie wsię miejscu najgorsze, ale.kochaniutka! Praca praca i czas leci :) mi marzec uciekl nawet nie wiem kiedy :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry