Malinka1989
Zaangażowana w BB
Mam nadzieję, że u mnie też jest dobrze, a nospę biorę 3xdziennieU mnie po udanym transferze 5 i 6dpt brzuch bolał baaardzo okresowo więc nie musi to być zły znak. Brałam jednak nospe, żeby uniknąć skurczy macicy.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mam nadzieję, że u mnie też jest dobrze, a nospę biorę 3xdziennieU mnie po udanym transferze 5 i 6dpt brzuch bolał baaardzo okresowo więc nie musi to być zły znak. Brałam jednak nospe, żeby uniknąć skurczy macicy.
Ja tez powtarzam
Siedze i czekam przed labo...tylko te wyniki tak pozno![]()
Mnie po ostatnim transferze tez bolal okresowo, bolalo mnie w pachwinach a juz 5 mcHej dziewczyny i nas 2 dzień i boli brzuszek tak dziwnie pobolewa biorę nospe ale czemu on boli to mnie zastanawia przy pierwszej próbie nie bolał a teraz boli boję się że to jednak boli na okres ;(
Spokojnie! Nie analizuj wszystkiego...Hej dziewczyny i nas 2 dzień i boli brzuszek tak dziwnie pobolewa biorę nospe ale czemu on boli to mnie zastanawia przy pierwszej próbie nie bolał a teraz boli boję się że to jednak boli na okres ;(
Mnie tak dziwnie pobolewa i tak kręgosłup mnie boli ze że ciężko jest chodzićMnie po ostatnim transferze tez bolal okresowo, bolalo mnie w pachwinach a juz 5 mc![]()
Dobra wrzucę na luzSpokojnie! Nie analizuj wszystkiego...
Wrzuć na loooz![]()
Jesteś młodą kobietą a przez te stresy na porodówkę dojdziesz siwaDobra wrzucę na luz