Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czyli Masz zorganizowany dzień , wrecz zajęta kazda jego minuteJuż całkiem fajnie się ogarniam. Szybko karmię, ubieram i lecimy na spacer z rana. Potem kolejne karmienie i drzemka a ja w tym czasie piore, gotuje itd
[emoji127]Piotruś i Oleńka 28.09.2017
Dzieki Kochane jestesciedopiero ucze sie tego forum i nie wiem jak was oznaczac...cala ja
Sluchajcie jestem tak zdezorientowana ze az sie poplakalam. Bylam dzis na wizycie..u innego lekarza niz mnie prowadzi ( jego w pt nie ma) estradiol robilam rano i wyszedl 2800. No to ja szybko sobie wygooglalam ze ruszylo i bedzie dobrze.. No i wizyta sprawdzanie co tam jest... I powiem wam ze ile to wam nie powiem bo nie wiem. Jak uslyszalam ze bedzie hiperstymulacja ( raczej nie uniknione) to lzy w oczach. Duzo mam tych pecherzykow... Wszystkie nie ruszyly.. Bylo ich 50. Ale duzo. Juz chyba nie chcial mnie martwic. Punkcja we wtorek. Tak jak chcialam. Ale co najgorsze... Uwaga uwaga... W wielkanoc mam zrobic sobie estradiol i progesteron. Kur... Tam gdzie powiedzial maja zamkniete w wielkanoc.. I mam prolem. Nie wiem gdzie zrobic te badaniato sa swieta cholera
moze ktos z warszawy wie i cos poradzi? Zalamka
![]()
Mam nadzieję że jednak zobaczymy się w słoikuDziękuję żabeczki za miłe słowa. Niestety nie wiem jak to ze mną będzie bo mi mój kochany przypomniał, że na koncert jedziemy, więc zależy o której ten meeting roku w słoikowie się odbędzie.![]()
Miłego piąteczku!!! U mnie słonko piękne. [emoji255][emoji258][emoji255][emoji258][emoji272][emoji258][emoji272][emoji258][emoji255][emoji258][emoji255][emoji272]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

No nie! O 13Dziękuję żabeczki za miłe słowa. Niestety nie wiem jak to ze mną będzie bo mi mój kochany przypomniał, że na koncert jedziemy, więc zależy o której ten meeting roku w słoikowie się odbędzie.![]()
![]()
Miłego piąteczku!!! U mnie słonko piękne. [emoji255][emoji258][emoji255][emoji258][emoji272][emoji258][emoji272][emoji258][emoji255][emoji258][emoji255][emoji272]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom