Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
@redferrari a kiedy teraz masz wizytę?W święta byliśmy u rodziny a tam mnóstwo dzieci na lewo i prawo mój A spietrał, że nasze też takie będzie niegrzecznese myślę chyba w tatusia jeśli już
najpierw to musi być - nie mogę się już doczekać wizyty przed stymulacją
![]()
Leć na betę najbardziej pewna!hej. 10 dpt, wlasnie zrobilam test, cała się trzęsę. Jest jakas druga kreska, ale bardzo bardzo blada. Co to może oznaczać? Nie był to mój pierwszy oddany mocz dzisiaj, więc może to mój błąd. Co o tym myśleć?
Leć na betę!hej. 10 dpt, wlasnie zrobilam test, cała się trzęsę. Jest jakas druga kreska, ale bardzo bardzo blada. Co to może oznaczać? Nie był to mój pierwszy oddany mocz dzisiaj, więc może to mój błąd. Co o tym myśleć?

Jak nie byla z porannego i w dodatku stosunkowo wczesnie to moze byc blada. Ale ogolna zasada jest taka ze jesli jest nawet cien drugiej, to powinno juz oznaczac ciaze. Jak chcesz mozesz wstawic zdjecie krech.hej. 10 dpt, wlasnie zrobilam test, cała się trzęsę. Jest jakas druga kreska, ale bardzo bardzo blada. Co to może oznaczać? Nie był to mój pierwszy oddany mocz dzisiaj, więc może to mój błąd. Co o tym myśleć?
13.04 czyli jeszcze ponad tydzień...@redferrari a kiedy teraz masz wizytę?
Niech się nie stresuje za wczasu...Wasze na bank będą dla Was najgrzeczniejsze
![]()