Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Malinka u mnie tak tak było... 8dpt zrobiłam rano i nic nie było a 9dpt zrobiłam wieczorem samym chyba po 18stej i tak wyglądałhej. 10 dpt, wlasnie zrobilam test, cała się trzęsę. Jest jakas druga kreska, ale bardzo bardzo blada. Co to może oznaczać? Nie był to mój pierwszy oddany mocz dzisiaj, więc może to mój błąd. Co o tym myśleć?
A jesteś w ciąży?Malinka u mnie tak tak było... 8dpt zrobiłam rano i nic nie było a 9dpt zrobiłam wieczorem samym chyba po 18stej i tak wyglądał![]()
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Mój też tak wyglądał 9dpt i teraz jestem w 10 tygodniu
Jutro pójdę, bo tylko do 10 pobierają krew, za długo spałamMój też tak wyglądał 9dpt i teraz jestem w 10 tygodniuleć na betę, myślę, że wynik będzie ładny
![]()
Dzięki za info, tak się podpytuję, bo w porównaniu z Wami to ja tak naprawdę mało wiem.![]()
a jesteście skarbnicą wiedzy.
Fajnie, że Wam się udało i tak medycyna pomogła.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
piękna krecha!
ja w 7dpt miałam cień cienia Lec na betę a nie katuj sie sikancami kochanahej. 10 dpt, wlasnie zrobilam test, cała się trzęsę. Jest jakas druga kreska, ale bardzo bardzo blada. Co to może oznaczać? Nie był to mój pierwszy oddany mocz dzisiaj, więc może to mój błąd. Co o tym myśleć?
OczywiścieA jesteś w ciąży?bo jeszcze dobrze nie ogarniam kto jest przepraszam
![]()