reklama

Kto po in vitro?

No jasne że nie daje 100% pewności Ale to Wasza decyzja czy chcecie ż tego skorzystać czy nie. My mieliśmy wcześniej spotkanie z genetykiem i on nam wszystko wyjaśniał i mówił na co możemy liczyć przy tym badaniu a czego oczekiwać nie powinniśmy...

[emoji127]Piotruś i Oleńka 28.09.2017
No tak, masz racje. Zobaczymy co nam powiedza nastepnym razem [emoji4]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny, dzięki za wsparcie. Walczyć wiadomo będę, nie ma się co rozleniwiać, ale póki co jest źle. Bardzo. Pierwszy raz podeszłam z takim spokojem i dobrym nastawieniem i oczywiście znów dostałam od życia w pysk. Nie chce mi się żyć. Dzięki za każde słowo otuchy.

ASIA-nie zaglądałam przez Święta..nadrabiam I...no co tu powiedzieć?
ŻE lipa..no straszna...Że tego się boję I ja z moja ostatnią blastka-pewnie...Ale Ty Walczak jesteś I będzie dobrze jeszcze-NAPRAWDĘ mooocno w to wierzę !!!
I pewnie kuzwa,że źle jest-ale ogarniesz się.
Bardzo mocno przytulam!!!

@dzoasia jest mi cholernie przykro a zarazem szlak mnie trafia, ze kazdej z nas takie tragedie sie przytrafiaja!
Inne zachodza w ciaze, piją, kopca papierochy, biorą narkotyki i bez problemu zachodzą w ciążę. My zas, dmuchamy na siebie i nic tego nie wychodzi .
Ty, pamiętaj nigdy nie możesz się poddać. Za jakiś czas wróć do walki. PROSZĘ!
A betę jeszcze bym sprawdziła.

Dziewczyny u mnie po drugim teransferze 8dpt beta 0,4.. :(
Miałam 3 IUI po drugiej tylko coś się zadziało c.b.. a tak to brak zagnieżdżania..
Podpowiedzcie, proszę jakie badania powinnam zrobić w takim przypadku???

reklama
Witaj kochana,mam nadzieję że dostaniesz od nas duuużego wsparcia i jakos zleci kolejna procedura....no i może uda ci się poprawić tą nieszczęsną statystykę po 35 r życia bo coś brakuje nam ostatnio sukcesów.

KOCHANA!Ty mnie tak kuzwa dolujesz tymi statystycznymi
35
LATAMI...
ŻE zrobię Ci na złość I znajdę-choćbym zejść miała :D:D:D:wink::wink::wink:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry