misis188
Fanka BB :)
Asia leczy sie w Krakowie w Macierzyństwie.Zbiórkatylko w parafii nie mów na co
Nie wiem gdzie się leczysz ale może zmień klinikę na dobraciężko powiedzieć która to ......
Czekam dalej i się doczekam wierzę w to .
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Asia leczy sie w Krakowie w Macierzyństwie.Zbiórkatylko w parafii nie mów na co
Nie wiem gdzie się leczysz ale może zmień klinikę na dobraciężko powiedzieć która to ......
Czekam dalej i się doczekam wierzę w to .
Kocham to❤ ale spokojnieWitam się wieczorowo [emoji5]dziś po moim gorszym dniu - nastrój totalnie do doopy, przepłakałam pół dnia - umówiłam się na wizytę. Bałam się okropnie bo ja bez żadnych objawów, nic. Na usg jednak ukazał się mym oczom mały ludek [emoji7][emoji7][emoji7]i serduszko już pięknie pikało [emoji173]️jestem przeszczęśliwa [emoji7][emoji7][emoji7]nadal w to nie wierzę, serio. Dla mnie to jest jak cud! Łatwo nie było przez te 3 lata, chwil zwątpienia całe mnóstwo i morze wylanych łez i o to jest [emoji173]️ małe serduszko już we mnie bije [emoji7][emoji173]️cudzie trwaj [emoji173]️[emoji1317]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Hmmm a to dziwne maja te normy bo moj emek ma 26% i ma podwyzszona defragmentacje![]()
Wrzucam zdjęcie bo nie wiem co powinnam napisać
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
[emoji173]️[emoji7]W invicta. Wiem że gdzieś za granicą były takie przesłanki żeby nie mówić rodzicom. Osobiście nie wierzę w to że dla której kolwiek z nas płeć ma znaczenie...no może celebrytki, które z własnego wyboru czekają z ciaza i mroza swoje jajka. Dla mnie nie jest i nie było to ważne podczas transferu ale dziś jak patrzę na zdjęcie moich blastek z dnia transferu i te sztaby które z nich wyrosły to fajnie jest wiedzieć kto jest kto (na górze Ola, na dole Piotruś)![]()
[emoji127]Piotruś i Oleńka 28.09.2017
Hmmm a to dziwne maja te normy bo moj emek ma 26% i ma podwyzszona defragmentacje
Norma defragmentachi zeby byl wynik prawidlowy jest do 15%
Wszystko powyzej to obnizona plodnosc
Pytalam jaki macie procent dlatego zeby spytac czy mieliscie robiona separacje plemnikow przy zaplodnieniu
Nk mialam 18% i to bylo niby w drugiej polowie cyklu bo tydzien przed @ ale w tym dniu co robilam badania mialam wizyte po lyeczkowaniu i sie okazalo ze mi pecherzyk dopiero rosl, wiec bylam przed owu. Czyli tak czy siak wysoko. Z cytokin prozapalne wywalone w gore, a np IL10 ok 2300, niby w normie ale malo. Reszta nie najgorzej. Tylko w sumie wtedy bylam tez swiezo po jakiejs infekcji podwozia i kij wie czy to nie mialo jakiegos wplywu na wyniki. Ja mam tez zaawansowane pcos i tu tez moze byc problem, podejrzewam, ze glowny.@dżoasia a jakie Ty masz Nk i jak cytokiny wyglądają? Bo nie pamietam
@Never give up - kochana do tej mafiiUwielbiam Agniecha Twoje poczucie humoru ❤
Mafia.. ja skladam podanie do zakwalifikowania mnie to tego team'u
nie trza podania - wystarczy determinacja
i nadzieja
- takowych tu nie brak
To co kobietki , który bank na celownik bierim 
Sroczko, powtorz badanie jeszcze, bo cos jakby chcialo ruszyc... mialas moze teraz embrioglue?Dziewczyny u mnie po drugim teransferze 8dpt beta 0,4..
Miałam 3 IUI po drugiej tylko coś się zadziało c.b.. a tak to brak zagnieżdżania..
Podpowiedzcie, proszę jakie badania powinnam zrobić w takim przypadku???
@dżoasia @iwo333 dobrze mówi ze zbiórka w parafii trza uważć - myślę ,że w galerii handlowej wiecej dobrych dusz (ide z Toba)Skąd ja znam te koszty. My przez rok tyle wydaliśmy. Sto procent wszystko płatne . Cieszę się, że broni nie odkladasz, nawet sobie tego nie wyobrazalam. Z tą zbiórka to bym uważała .