tamiza
Fanka BB :)
Też swojemu obiecałem...Myślisz zs już wyjdzie w 7dniu kurde boję sis tam jechać obiecałam mężowi zs dopiero jutro zrobię i nie wiem
Ale spokojnie, poświęce się - jutro pójdę jeszcze raz
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Też swojemu obiecałem...Myślisz zs już wyjdzie w 7dniu kurde boję sis tam jechać obiecałam mężowi zs dopiero jutro zrobię i nie wiem
U nas tak to działa i sądzę ze wieksza część z nas jak robiła testy lub bety to pierwsze były w ukryciu przed MTeż swojemu obiecałem...
Ale spokojnie, poświęce się - jutro pójdę jeszcze raz![]()
Gratulacje! Pięknej bety, przyrostow i nudnych miesięcy ciążowych [emoji110] [emoji110]Też swojemu obiecałem...
Dobra namówiłas mnie męża odwiozę i lece na betkeTeż swojemu obiecałem...
Myślisz zs już wyjdzie w 7dniu kurde boję sis tam jechać obiecałam mężowi zs dopiero jutro zrobię i nie wiem
@tamiza ja widzę to samo! Ja widzę ciążę! Leć na betę od razuDziewczyny, czy ja dobrze widzę?![]()
W piatek sprawdzisz przyrost, lec dzisiajWitam wszystkie kobitki.
Tamiza- ogromne gratulacje!!!czy mialas jakies objawy ? Przeczucia? Jestem 7dtp 5 dniowej blastki...planowalam bete w piatek..ehh
Dziewczyny powodzenia :*@zylwia kciuki zacisniete za LenkęNiech się grzecznie zachowuje na badaniu
@anuska130 kciuki za wizytę i od razu po powrocie relację poprosimy
@Malinka1989 bety do nieba!!
@tamiza obstawiam przy takich kreskach bliźniaki
@PaulinkaP leć i Ty dzisiaj już na tą betę bo i tak tylko to Ci w głowie a jak ma wyjść to już powinnaś coś widzieć po wyniku :*