dżoasia
Fanka BB :)
Kurde a ja bylam w decathlonie po kurtke na rower i nie znalazlam zadnej, no wstyd! Jade do drugiego szukac dalejBędę dziś z Wami się jednoczyć
Wyciągam rower i coś pewnie po drodze się trafi![]()
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kurde a ja bylam w decathlonie po kurtke na rower i nie znalazlam zadnej, no wstyd! Jade do drugiego szukac dalejBędę dziś z Wami się jednoczyć
Wyciągam rower i coś pewnie po drodze się trafi![]()
![]()
Challenge accepted@Biedroneczka83 - podejmuję wyzwanie z Tobą![]()
Tez wyciagam rower. Tylko klodke musze dokupic...Kurde a ja bylam w decathlonie po kurtke na rower i nie znalazlam zadnej, no wstyd! Jade do drugiego szukac dalej![]()
Przeczucia miałam negatywne...Witam wszystkie kobitki.
Tamiza- ogromne gratulacje!!!czy mialas jakies objawy ? Przeczucia? Jestem 7dtp 5 dniowej blastki...planowalam bete w piatek..ehh
No to kurcia kwiecien maj czerwiec wszystkie sciezki rowerowe w krk naszeTez wyciagam rower. Tylko klodke musze dokupic...
Trza sie zaczac ruszac.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Zapraszamy serdecznie do wspólnego dzielenia się doświadczeniami, wzlotami i upadkami...Hey , przyszedł czas i na mnie - kilka lat starań,nie udane inseminacje ,ostatnia deska ratunku in vitro... przygarniecie człowieka?
Chyba nie dam rady was nadrobić [emoji6] choć postaram się przebrnąć trochę przez wątek ...
Są tu kobietki że Szczecina i okolic? [emoji848]
Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam ,a potem jeszcze chwilę ... I każdą kolejną tez zaczekam !... [emoji188][emoji177][emoji271]
W Lidlu były ostatnio i są na prawdę dobre... polecam Asiu Ja pije kawkę i śmigam do garażu najpierw umyć go z pajenczyn i kurzu...Kurde a ja bylam w decathlonie po kurtke na rower i nie znalazlam zadnej, no wstyd! Jade do drugiego szukac dalej![]()
Ja chodzę do medicover do dr Pierzynskiego@tamiza @waleczna @PaulinkaP
Kochane co za informacje!!! Tak sie ciesze!!! Sciskam Was z całych sil. Bedziecie mialy piekne prezenty na Swieta pod Choinke!!!
Obaj lekarze maja swietne rece jak widac.chociaz na moj uparty organizm nie zadzialal ani dr G ani dr M.
@Margit2018 dziekuje :* to czekanie i bezczynnosc tylko wkurza...
Generalnie jak mieszkalam w hucie to niewiele jezdzilam bo ani tam sciezek ani jakos fajnych tras.No to kurcia kwiecien maj czerwiec wszystkie sciezki rowerowe w krk nasze![]()
Jezdzisz w jakies dluzsze trasy czy tylko przejazdzki po miescie?![]()
Musimy korzystać póki czas... bo jak zaciazymy jak większość z obecnych na forum to pozegnamy się na rok z rowerem.. Kurcia zawsze to pomysł aby w pół drogi się spotkaćTez wyciagam rower. Tylko klodke musze dokupic...
Trza sie zaczac ruszac.