Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jest ale statystyki nie są obiecujące. Po za tym jestem uprzedzona do lekarzy tutaj, a w Polsce przy okazji odpoczniemy i podejdziemy na spokojnie
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Remiza no padlam normalnieWow -@remiza Gratulejszon z serducha cal go!!! YES YES YES!!!![]()
Wlasnie wiem. Tyle ze ja torbieli nie mam. Tylko endometrioze w otrzewnej mialam.Marker ca 125 jest markerem nowotworowym robionym przy nowotworach w obrebie macicy ale to sa wartosci takie ze oczy na wierzch wychodza. A jesli jest to liczba 2 cyfrowa to swiadczyc moze o stanie zapalnym torbieli
Ja jestem rok po operacji... a Ty jestes ile po? I ktorego stopnia masz endometrioze?Ja powtarzałam ca125 dopiero 2 miesiące po operacji i był spadek a przed miałam w granicach 140. Nawet teraz przed podejściem miałam 122.
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana moja dzielna jak kazda z nas <3 <3 <3Kochana ale jesteś dzielna!!!!
Nam zostały tylko 2 mrozaki wiec chciałabym zrobić jakieś dodatkowe badania zeby nie ich stracić :/Kochana ja po 5 transferach beta nie drgnęła,a w 6 coś ruszyło siępo badaniach u Pasnika wodze ze cos jest nie tak , jestem tez po świeżej biopsji i czekam i dopiero potem będę podchodzić
kochana Pasnik wie co robi i wie jakie badania zlecic
Z tego co tu czytam i z mojego doświadczenia to rzeczywiście nasi lekarze to fachowcy.
A to nasza Laura tak na 80% powiedziała że dziewczynka..miłego dnia wszystkim życzę odezwę się jak będę w domu. @tamiza gratuluję
Ja raz mialam ale mi nie zadzialaloJa z embrioglue dwa razy w ciazy i to raz po razie, a tez mowilam ze to wyciaganie kasy![]()
Czyli ja znalazłam winowajce moich brak OWU z przed procedury. W ostatnich 3 podejsciach brałam 3×1 estrofem od 3dc.To moze powinien do tego zwiekszyc lamette do co najmniej 2x1. Ja teraz przed transferem bralam estrofem 1x1 od 3dc, 2x1 o 6dc i 3x1 od 9dc caly czas