reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny czy kiedy kolwiek w trakcie implantacji mialyscie kłucie od czasu do czasu w pachwinie ale z promieniujący bólem w odbyt przepraszam za szczegółowość

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja mam za sobą 1 zarodek, 2 puste jaja i 2 biochem.
Jestem od 2 cykli na intralipidzue, accofilu (bo immunologia rozjechana) i nawrt owulacji nie było.... ani teraz, ani miesiąc temu.
Teraz brałam jeszxze estrofem od 2 dc, dziś 15-ty. Przez tydzuen 1x1, potem 2x1. Na poprawę endo.

A Wy estrofem bierzecie na co przed in vitro? Mize to estrofem spowodował zakłócenie owulacji?
Ja w tym cyklu od 3 dnia tez biore estrofem i jeszcze lenzetto. Transfer bedzie na sztucznym cyklu wiec mi sie wydaje ze wlasnie o to chodzi ze pecherzyki nie rosna i nie ma owulacji. Ale moze dziewczyny cos jeszcze madrego dodadza bo to tylko na moja logike to tak wyglada.. A Ty tez bedziesz miala teraz transfer ?

Wlasnie wiem. Tyle ze ja torbieli nie mam. Tylko endometrioze w otrzewnej mialam.Ja jestem rok po operacji... a Ty jestes ile po? I ktorego stopnia masz endometrioze?

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Aktualnie 3 lata i 4 miesiące po operacji, endomęda w 3 stopniu i nieoperacyjny guz endometrialny. A mimo to 18tc [emoji6]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hey , przyszedł czas i na mnie - kilka lat starań,nie udane inseminacje ,ostatnia deska ratunku in vitro... przygarniecie człowieka?
Chyba nie dam rady was nadrobić [emoji6] choć postaram się przebrnąć trochę przez wątek ...

Są tu kobietki że Szczecina i okolic? [emoji848]

Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam ,a potem jeszcze chwilę ... I każdą kolejną tez zaczekam !... [emoji188][emoji177][emoji271]

Witam!Zgłaszam się ja !!!z okolic :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry